• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.03.2024 22:57

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Актуални зоомагазини в Сливен

Започната от Крис, 13.03.2012 15:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Крис

Здравейте колеги,казвам се Крис и съм начинаещ акварист,като дете имах аквариум,но това беше много отдавна,тогава нямаше интернет и толкова подробна информация!От тази година реших да се завърна към любимото хоби,като за целта прочетох повечето статии в БАЕ,следя и форума,запознах се с теорията,а практиката предстои със стартирането на аквариум съвсем скоро!Досега живях в София,от година живея в Сливен и установих,че тук няма голям избор-направих си проучване и посетих 4 зоомагазина : на Розова градина,до Универмага,в комплекс Париж и в Клуцохор.Надявам се тук да има сливналии,за да допълнят информацията,с която разполагам и да ми препоръчат магазин,за да си набавя аквариум,риби и растения,както и всичко необходимо за отглеждането им!

petar666

Здравей,ако искаш мога да ти кажа къде да си поръчаш аквариум и техниката към него.Аз също от скоро си възтанових  хобито и всичко ми е от форума и съм мн. доволен.Като стигнеш до рибите може да прескочим до София на съботния пазар.Успех.

Крис

Поздравления за новото начало,надявам се всичко да бъде наред!Благодаря много за пожеланията,в момента нямам финансова възможност да правя поръчки с куриери от други градове,затова засега ще се огранича с предлагания избор в Сливен,когато стартирам аквариума и започна с отглеждането на рибките,тогава вече ще се ориентирам към предложения за размяна на растения и други необходими неща.

stoiian

02.07.2013 08:42 #3 Last Edit: 02.07.2013 10:13 by Георги
Здравеите колеги и аз от скоро реших да възстановя моето хоби е под  въздеиствието на дъщерята.Искам да попитам къде в Сливен има магазини за  рибки .Намерихме само един  срещу закрития пазар . Знаете ли  къде  другаде има.

margarita

здравей съгражданино  :-) ... наистина избора в Сливен е малък...и тези магазини, които си обиколил са единствените...аз лично съм много доволна от този до универмага и само там си ходя..жената е много отзивчива, всичко обеснява и ако искаш нещо конкретно не би било проблем да ти го зареди, независимо дали става въпрос за рибки или техника, и то на много достъпни цени...надявам се да си намериш това, което ти е необходимо и успех със стартирането  *THUMBS UP*

nasi.zoo

 *doskoro*
Здравейте, магазин за храни и аксесоари има и на ул. Добри Войвода 36. Това е калдъръмената уличка в кв. Ново село посока църквата Св. София.
При нас ще намерите стоки свързани с акваристиката. Към момента не предлагаме риби но имаме дългогодишен опит в отглеждането и развъждането.
А също предлагаме и богато разнообразие на храни и аксесоари за всички видове домашни любимци.
Заповядайте при нас! *YAHOO*

Стоян Тодоров

 *bg* здравейте искам да ви попитам за дискуси може ли да ви поръчам на вас среден размер Благодаря

Similar topics (5)

27037

Започната от kristt


Публикации: 2
Прегледи: 2847

48733

Публикации: 15
Прегледи: 11453

53987

Публикации: 1
Прегледи: 2207

22577

Започната от gipsa


Публикации: 9
Прегледи: 6989

41593

Публикации: 1
Прегледи: 17512