• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.03.2024 13:47

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Работна тема на раздел Магазини

Започната от Stas, 06.05.2005 00:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Stas

Много се извинявам, но някой да е успявал да намери магазин "ИнтерЗоо" на ул. "Крум Попов" отворен? Аз имам три неуспешни опита до момента.

Първо търсех разни неща - затворено. После търсих други - пак затворено. Накрая минах просто да го разгледам, защото вече всичко си бях купил - пак затворено. Интересното при този магазин е, че работното време е написано на лист хартия с химикал и постоянно се променя. Днес, например обедната почивка беше от 14 до 15 часа! Точно време за обяд! Онзи ден пишеше, че ще работи след 16:30, но в 17:00 все още беше стабилно затворено.

Има един съвсем нов магазин в кв. Гео Милев - в нов блок срещу Факултета по начална и предучилищна педагогика. Ще му взема точния адрес и ще го "публикувам".

N.Nobs

Цитат на: "Георги"

Пловдив


- "не му знам името", Св. Наум no.17[/list]

"Дискус"
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

ZealoT

темата е отлична момчета 8)
продължавайте в същия дух....
2 Hard 4 You

Георги

Привет, мисля да сложа и една оценка като на зачот ;) - струва си/не си струва. Защото аз знам магазини, в които не си струва да влизаш, а като гледам неуспешните опити на колегата да намери магазина на Крум Попов отворен явно така ще стане...

Улучил ли съм местоположението на съботния пазар?

@AQUASAUR
Благодаря за поканата :) Ще се възползвам :)
И вземи си направи сайта. Още малко му трябва :)

@N.Nobs
10x :)

Stas

Ето и точния адрес на един магазин в Слатина:

ул. "Гео Милев" 132, до вх.Б

Нямам преки впечатления от магазина, като обслужване. Просто е интересен като предлагане.

martinis

Ами какво да ви кажа...за ИНТЕРЗОО ?И аз като колегата имах точно три неуспешни опита да го посетя... Е,все пак влязох и разгледах... не беше толкова зле :wink:  Значи имаше доста неща, в това число и риба. Но, някак си беше адски претрупано...някои неща направо висяха, сякаш от тавана...изкриви ми се врата да гледам нагоре :lol:
Някаква жена беше зад щанда и хич не ми направи добро впечатление, като вежливост и компетенция...
Това е...
Много ми допада идеята тук на едно място да фигурират всички магазини, и не само от София и Пловдив...
Кажете нещо за магазина на Итън. Аз основно от него съм си пазарувал и уж съм доволен, ама да кажат по-опитните акваристи, моля... Иначе ми харесва и магазина на Корал КиК, на ул.Сердика.
Благодаря и надявам се този раздел да се допълва и актуализира защото смятам, че е и полезен...
Ами във Варна няма ли магазини???
А в Благоевград???

Стамен

Има, сещам се за един
магазин "Аквамания" - гр. Варна
бул. "Сливница" 73
тел. 052/622 107
GSM: 0899 803 500

NO CARRIER

В Пазарджик има три по-големи магазина за рибки. Два от тях са по-стари и утвърдени (донякъде). Единият, по-добре зареден и с по-ниски цени се намира на улица Петко Машев №10. Зад сградата на градския съд или просто "зад съдА". Ориентири - автогарата, градската градина.
Вторият е на ул. Плакалница , пресечка на Цар Шишман. Там продавачът, който е и собственик, е доста по в час с нещата, някои от рибите сам си ги развъжда, но като цяло магазинчето е по-малко и е по-бедно от страна на химия и храни. Ориентири: хотел Тракия, булеварда към Острова. Третият магазин е от 1-2 месеца и се намира към края на ул. Св. Арахангел, №24, след пресечката с Хаджи Рашко Хаджиилиев. Ориентир - Болница Хигия, зад нея.

Справка - http://www.domino.bg/ - картата на Пазарджик.

Тези дни ще опитам да навестя и трите магазина и да взема повече подробности - телефони, точни адреси.

Телефони за сега няма. На двата магазина добавих номерата на улиците.
Новият магазин е сравнително добре зареден, но няма никаква маркова храна.  :(
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

mardraum

В Благоевград има 3 магазина единият е между американския университет и поликлиниката мисля че се казва Екзотика най добре снабденият магазин в града но пред софииските е нищо.
Вторият е Зоохоби и е срещу полицията той е на двама братя ( който според много хора от цялата страна са едни от кай добрите акваристи в страната ) но магазина го поддържат изглежда само за да има майка им с какво да се занимава та не е нищо особенно ( за разлика от огромните им бази с аквариуми ).  А третият е под пазара но той е по скоро за риболовни принадлежности и само с няколко аквариума но понякога има интересни неща.

jkk

И в Люлин има два магазина:
    -бл. 109 до Принцесата
    - и на пазара зад Банка ДСК- дано само не се е отказал човека , защото нещо не беше голям оптимист за бизнеса си
350 л Малави, 120 л растителен

zariio

Ето го Пецата:http://www.aquamakerbg.com/other/aboutme.htm                       А ето го и магазина му:        http://aquamaker.hit.bg/magazin.jpg    :D  :D  :D
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs9.postimg.org%2F49ki5eazv%2F10494175_10152367057258271_2072129839_o.jpg&hash=c59af89265d29439b6cc64736d6ad480b08a97c1

uanda

Абе,като чета всички тези коментари за магазини,реших да отида на място и да видя тоя магазин на Пецата.Вярно не е много голям на площ,но всичко,което е направено,от стилажите до аквариумите е наистина професионално.Нарочно го попитах ходи ли на място да аранжира и потдържа аквариуми.Той ми отговори,че за тази работа си има други хора,неговата работа е била да изработи перфектно аквариума.А за скептиците,който се съмнява нека да отиде при него и види със собствените си очи,какво представлява като човек и какво е направил със своите ръце.Каза ми, че целият магазин от теракота до окаченият таван е го правил сам,което първоначално не можах да повярвам.

Vojda

Ха сега и аз да си кажа! :D
Днес ходих(по указание на един приятел)в едно магазинче на Дондуков.Много е малко и не особено подредено,но имаше завидно разнообразие от видове(риби най-вече,китки невидях).Бързах много ,защото купувах "конфекция" за жената и тя хиииич не ме остави да погледна по-обстойно,но горе долу имаха тетрадончета (много ме искефиха,ама пети аквариум за тях няма да сложа :D ),птеригоплихти,едни дето приличаха на Apteronotus albifrons,ама бяха светли,много интересни сомове,чието име също невидях,но най ми мязат да са от сем.Pimelodidae(дълги около 10-тина сантима,с човчица като на чига).Също така и Pseudomugil furcatus(Kiliman май ги продаваше ама нещо не успях да си взема),някакви цихлиди също мернах.рачета имаха даже :lol: и толкоз.Това за около половин-една минута го зърнах и бях издърпан!След това "разбрах",че и морски аквариум имали.Ще мина тези дни да поразгледам по-обстойно!Магазинчето обаче явно си работи добре щом толкова видове риба имат!

Адрес?
Георги

NO CARRIER

Подсетихте ме да пиша. Новия магазин зад "Ескулап" го посетих преди няколко дни. Лелеее, ми там е станало блато. :( Има аквариуми, които ги грее слънцето през деня и, както се досещате, там всичко е позеленяло. Останалите май са се превърнали в като на Penchod Аушвица - водата няма нищо общо с прозрачния си цвят.  :cry: Дано посещението ми да е било точно преди деня за почистване.   :beer
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Violeta

Аз пък искам да кажа няколко хубави думи за магазин "Зоомания". Сигурна съм, че аз съм последният човек, който го посещава от пишещите тук, но не мога да не си изкажа възхищението.
Не знам дали на друго място може да се види такава забележителна колекция от дискуси.
Мога само да препоръчам ако има някой изостанал като мен, да не губи време и да побърза да го посети.
Ей го къде е Мусагеница :lol:
Колкото повече, толкова повече.     Мечо Пух

Similar topics (5)

22577

Започната от gipsa


Публикации: 9
Прегледи: 6989

41499

Публикации: 21
Прегледи: 23411

3789

Публикации: 359
Прегледи: 194240

59743

Публикации: 2
Прегледи: 7630

1880

Публикации: 8
Прегледи: 10016