|
|
 |
« Отговор #15 -: 09.10.2005г 22:10ч » |
|
Благодаря за комплиментите...Трогнат съм :P Ма той Дидо верно с колело си джитка...направо му завиждам 8) А как да не почерпя с бира или квото там течно гориво му се ще... такива хубави снимки ми нащрака на "питбулите"... :P а ти abaro, с твоите - едвам и за кафе изкарваш... 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Отговор #16 -: 11.11.2005г 17:05ч » |
|
Миналата седмица бях до Асеновград и случайно попаднах на едно магазинче, предимно за рибки. Определено не очаквах нещо толкова добро. (Поне на мен, като на лайк ми хареса... :oops: ) Значи магазинчето е зад църквата Св.Атанас, до реката. По точно е в уличката м/у двата "легнали полицая", пред джамията. За името, и на магазина, и на уличката - нямам представа.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Stas
Изгонен
Наказан

Неактивен
Публикации: 2 702
|
 |
« Отговор #17 -: 21.11.2005г 01:01ч » |
|
Този магазин - Бриколаж-Люлин: Ами защо мисля, че не е на Евгени, а на Ferplast. И то не магазина е техен, а само имат демонстрационен аквариум и продават стоките на Ferplast. Разбира се Евгени е основен дилър на Ferplast, правил е аквариума в Люлинския Бриколаж, но все пак...
Пък нека някой ден Евгени си направи и собствен магазин! Пожелавам му го!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Отговор #18 -: 21.11.2005г 09:09ч » |
|
Ако става дума за щанд и в бриколаж в Младост има такъв на Ferplast
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
kiril_m
Член+ на форума към БАЕ

Неактивен
Публикации: 71
Vulnerant omnes, ultima necat!
|
 |
« Отговор #19 -: 21.11.2005г 11:11ч » |
|
В Бриколаж-Люлин освен Ferplast има неща и на SERA. Лошото е, че няма кого да попиташ за стоката.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Raven
Гат'мрсна
Администратор

Неактивен
Публикации: 5 889
|
 |
« Отговор #20 -: 23.11.2005г 23:11ч » |
|
само да уточня - не знам нищо за никакви щандове ,магазини и фирми в Бриколажа.минах набързо и нямах време да разглеждам. Евгени има там аквариум ,които е направил и поддържа,но със какъв статут е нямам представа.
аквариума е много хубав. :D
|
|
|
|
|
Активен
|
 Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.
|
|
|
|
|
|
 |
« Отговор #21 -: 23.11.2005г 23:11ч » |
|
Защо толкова ви е важно да разберете статута на щанда в бриколаж?Та то и без това няма почти нищо.2аквариума-фирмени,2нагревателя,2потопяеми помпи и десетина препарата на с :D ера
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Stas
Изгонен
Наказан

Неактивен
|
 |
« Отговор #22 -: 24.11.2005г 15:03ч » |
|
Говорих с Евгени. Той е направил демонстрационен аквариум за Ferplast в Бриколаж, но магазинът не е на Ferplast, не е и на Евгени. Моля да го изтриете от списъка.
Според мен от там може да се закупят стоки на Ferplast по цените, които Бриколаж прецят, че им изнася. Иначе - в събота на пазара питайте директно Евгени какво, защо и как. (Или пък на края на статията имаше негови телефони).
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Георги
Организатор
Глобален модератор

Неактивен
Публикации: 860
|
 |
« Отговор #23 -: 29.11.2005г 14:02ч » |
|
Току що ходих и най-накрая намерих магазина зад "Орел" на Дондуков. Споменава се във форума като "магазина зад Дарик радио", казва се "Воден свят". Всъщност е на задната страна на сградата на "Орел" - вдясно. Добавих адреса му. Там продават почти само стоки на Тетра (храни и препарати). Има доста рибета. (Има и FaunaMOR - против ихтио). А между другото миналата седмица успях да мина през "Зоомания"-та за 10 минути вечерта. Aquasaur продаваше един канистър  та беше зает  Все пак успя да каже добър вечер 8)
|
|
|
|
|
Активен
|
120 л. стартиран 04.2007, филтър Atman AT-3336 риби: кардинал (Tanichthys albonubes), клиновидна расбора (Rasbora heteromorpha), червеноноса тетра (Hemigrammus bleheri), боция (Botia histrionica) растения: Echinodorus horisontalis, Egeria densa водорасли: разни
|
|
|
|
|
|
 |
« Отговор #24 -: 29.11.2005г 15:03ч » |
|
:D Жорка, сори ! Канистъра си го купуваше един друг съфорумник и наистина се бях отнесъл в разяснения... :idea: Но в таива случаи май е добре,във форума да си имаме някаква традиционна "парола-поздрав"...или аква-значка на ревера... та да не се пропускаме при срещи мимоходом... :idea: :P
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Отговор #25 -: 29.11.2005г 15:03ч » |
|
Това не е лоша идея със значката.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Отговор #26 -: 09.12.2005г 23:11ч » |
|
Много хубава тема, мерси за адресите! Искам да ви попитам обаче дали можете да ми помогнете със стигането до пазара в събота, т.е. утре, на който се глася да ходя. Гледам вече 30минути картата и не мога да се ориентирам нещо/ :oops: /, с какво мога да отида до там. С някой рейс ще е най-удобно ако може. Бихте ли ми казали какво минава там./по Евлоги Георгиер евентуално/ Ако минава през НДК още по-добре Мерси предварително
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Stas
Изгонен
Наказан

Неактивен
|
 |
« Отговор #27 -: 10.12.2005г 00:12ч » |
|
Мисля, че можеш да вземеш трамвай от Централни хали. Автобус... Ами не се возя, но май тези които идват от НДК не стигат до Театър "София". Във всеки случай провери по спирките. Крайната ти цел се намира малко зад XVII поликлиника. Хм. Винаги можеш да вземеш и такси, естествено. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Отговор #28 -: 10.12.2005г 01:01ч » |
|
От НДК - автобус 72, посока х-л Плиска. Слизаш на Подуене. пресичаш бул.Ситняково, после ПРЕЗ ПОДЛЕЗА... Ако погледнеш сега картата, ще се ориентираш 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Отговор #29 -: 10.12.2005г 01:01ч » |
|
Димитър, преди малко и аз това реших, че ще правя-с 72 ще ходя с един приятел за всеки случай да не се залутам по непознатите квартали;) мерси
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|