Hello !

International Balkan Aquascape Contest
Страници: [1] 2 3 4 5 ... 18  Всички   Надолу
Автор Тема: Работна тема на форум "Магазини"  (Прочетена 47010 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Stas
Изгонен
Наказан
Неактивен Неактивен

Местонахождение: София
Публикации: 2 702

« -: 06.05.2005г 00:12ч »

Много се извинявам, но някой да е успявал да намери магазин "ИнтерЗоо" на ул. "Крум Попов" отворен? Аз имам три неуспешни опита до момента.

Първо търсех разни неща - затворено. После търсих други - пак затворено. Накрая минах просто да го разгледам, защото вече всичко си бях купил - пак затворено. Интересното при този магазин е, че работното време е написано на лист хартия с химикал и постоянно се променя. Днес, например обедната почивка беше от 14 до 15 часа! Точно време за обяд! Онзи ден пишеше, че ще работи след 16:30, но в 17:00 все още беше стабилно затворено.

Има един съвсем нов магазин в кв. Гео Милев - в нов блок срещу Факултета по начална и предучилищна педагогика. Ще му взема точния адрес и ще го "публикувам".
« Последна редакция: 26.03.2007г 17:05ч от sho » Активен

N.Nobs
Глобален модератор
Неактивен Неактивен

Публикации: 1 701

« Отговор #1 -: 06.05.2005г 07:07ч »

Цитат на: "Георги"

Пловдив

- "не му знам името", Св. Наум no.17[/list]

"Дискус"
Активен

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

ZealoT
Член на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

Местонахождение: Sofia
Публикации: 45

« Отговор #2 -: 08.05.2005г 22:10ч »

темата е отлична момчета 8)
продължавайте в същия дух....
Активен

Георги
Организатор
Глобален модератор
Неактивен Неактивен

Местонахождение: София, Люлин
Публикации: 860

« Отговор #3 -: 09.05.2005г 12:12ч »

Привет, мисля да сложа и една оценка като на зачот Намигам - струва си/не си струва. Защото аз знам магазини, в които не си струва да влизаш, а като гледам неуспешните опити на колегата да намери магазина на Крум Попов отворен явно така ще стане...

Улучил ли съм местоположението на съботния пазар?

@AQUASAUR
Благодаря за поканата Усмивка Ще се възползвам Усмивка
И вземи си направи сайта. Още малко му трябва Усмивка

@N.Nobs
10x Усмивка
Активен

120 л. стартиран 04.2007, филтър Atman AT-3336
риби: кардинал (Tanichthys albonubes), клиновидна расбора (Rasbora heteromorpha), червеноноса тетра (Hemigrammus bleheri), боция (Botia histrionica)
растения: Echinodorus horisontalis, Egeria densa
водорасли: разни

Stas
Изгонен
Наказан
Неактивен Неактивен

Публикации: 2 702

« Отговор #4 -: 10.05.2005г 11:11ч »

Ето и точния адрес на един магазин в Слатина:

ул. "Гео Милев" 132, до вх.Б

Нямам преки впечатления от магазина, като обслужване. Просто е интересен като предлагане.
Активен

martinis
Член+ на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

Местонахождение: BLAGOEVGRAD BG
Публикации: 116

« Отговор #5 -: 02.07.2005г 12:12ч »

Ами какво да ви кажа...за ИНТЕРЗОО ?И аз като колегата имах точно три неуспешни опита да го посетя... Е,все пак влязох и разгледах... не беше толкова зле Намигам  Значи имаше доста неща, в това число и риба. Но, някак си беше адски претрупано...някои неща направо висяха, сякаш от тавана...изкриви ми се врата да гледам нагоре Хиля се яко
Някаква жена беше зад щанда и хич не ми направи добро впечатление, като вежливост и компетенция...
Това е...
Много ми допада идеята тук на едно място да фигурират всички магазини, и не само от София и Пловдив...
Кажете нещо за магазина на Итън. Аз основно от него съм си пазарувал и уж съм доволен, ама да кажат по-опитните акваристи, моля... Иначе ми харесва и магазина на Корал КиК, на ул.Сердика.
Благодаря и надявам се този раздел да се допълва и актуализира защото смятам, че е и полезен...
Ами във Варна няма ли магазини???
А в Благоевград???
Активен

Стамен
Член+ на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

Местонахождение: Разград
Публикации: 68

« Отговор #6 -: 03.07.2005г 01:01ч »

Има, сещам се за един
магазин "Аквамания" - гр. Варна
бул. "Сливница" 73
тел. 052/622 107
GSM: 0899 803 500
Активен

NO CARRIER
Живеещ на 100м от лудницата
Администратор
Неактивен Неактивен

Местонахождение: Пазарджик
Публикации: 9 225

Николай Цветков

« Отговор #7 -: 06.07.2005г 23:11ч »

В Пазарджик има три по-големи магазина за рибки. Два от тях са по-стари и утвърдени (донякъде). Единият, по-добре зареден и с по-ниски цени се намира на улица Петко Машев №10. Зад сградата на градския съд или просто "зад съдА". Ориентири - автогарата, градската градина.
Вторият е на ул. Плакалница , пресечка на Цар Шишман. Там продавачът, който е и собственик, е доста по в час с нещата, някои от рибите сам си ги развъжда, но като цяло магазинчето е по-малко и е по-бедно от страна на химия и храни. Ориентири: хотел Тракия, булеварда към Острова. Третият магазин е от 1-2 месеца и се намира към края на ул. Св. Арахангел, №24, след пресечката с Хаджи Рашко Хаджиилиев. Ориентир - Болница Хигия, зад нея.

Справка - http://www.domino.bg/ - картата на Пазарджик.

Тези дни ще опитам да навестя и трите магазина и да взема повече подробности - телефони, точни адреси.

Телефони за сега няма. На двата магазина добавих номерата на улиците.
Новият магазин е сравнително добре зареден, но няма никаква маркова храна.  Тъжно
Активен

mardraum
Член+ на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

Местонахождение: Blagoewgrad
Публикации: 67

« Отговор #8 -: 27.07.2005г 11:11ч »

В Благоевград има 3 магазина единият е между американския университет и поликлиниката мисля че се казва Екзотика най добре снабденият магазин в града но пред софииските е нищо.
Вторият е Зоохоби и е срещу полицията той е на двама братя ( който според много хора от цялата страна са едни от кай добрите акваристи в страната ) но магазина го поддържат изглежда само за да има майка им с какво да се занимава та не е нищо особенно ( за разлика от огромните им бази с аквариуми ).  А третият е под пазара но той е по скоро за риболовни принадлежности и само с няколко аквариума но понякога има интересни неща.
Активен

jkk
Член+ на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

Местонахождение: Lulin City
Публикации: 153

« Отговор #9 -: 27.07.2005г 17:05ч »

И в Люлин има два магазина:
     -бл. 109 до Принцесата
     - и на пазара зад Банка ДСК- дано само не се е отказал човека , защото нещо не беше голям оптимист за бизнеса си
Активен

350 л Малави, 120 л растителен

zariio
Член+ на форума към БАЕ
Активен Активен

Публикации: 1 595

« Отговор #10 -: 03.09.2005г 09:09ч »

Ето го Пецата:http://www.aquamakerbg.com/other/aboutme.htm                       А ето го и магазина му:        http://aquamaker.hit.bg/magazin.jpg    :D  :D  :D
Активен

uanda
Член на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

Публикации: 10

« Отговор #11 -: 04.09.2005г 19:07ч »

Абе,като чета всички тези коментари за магазини,реших да отида на място и да видя тоя магазин на Пецата.Вярно не е много голям на площ,но всичко,което е направено,от стилажите до аквариумите е наистина професионално.Нарочно го попитах ходи ли на място да аранжира и потдържа аквариуми.Той ми отговори,че за тази работа си има други хора,неговата работа е била да изработи перфектно аквариума.А за скептиците,който се съмнява нека да отиде при него и види със собствените си очи,какво представлява като човек и какво е направил със своите ръце.Каза ми, че целият магазин от теракота до окаченият таван е го правил сам,което първоначално не можах да повярвам.
Активен

Vojda
Член+ на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

Публикации: 101

« Отговор #12 -: 06.10.2005г 02:02ч »

Ха сега и аз да си кажа! :D
Днес ходих(по указание на един приятел)в едно магазинче на Дондуков.Много е малко и не особено подредено,но имаше завидно разнообразие от видове(риби най-вече,китки невидях).Бързах много ,защото купувах "конфекция" за жената и тя хиииич не ме остави да погледна по-обстойно,но горе долу имаха тетрадончета (много ме искефиха,ама пети аквариум за тях няма да сложа :D ),птеригоплихти,едни дето приличаха на Apteronotus albifrons,ама бяха светли,много интересни сомове,чието име също невидях,но най ми мязат да са от сем.Pimelodidae(дълги около 10-тина сантима,с човчица като на чига).Също така и Pseudomugil furcatus(Kiliman май ги продаваше ама нещо не успях да си взема),някакви цихлиди също мернах.рачета имаха даже Хиля се яко и толкоз.Това за около половин-една минута го зърнах и бях издърпан!След това "разбрах",че и морски аквариум имали.Ще мина тези дни да поразгледам по-обстойно!Магазинчето обаче явно си работи добре щом толкова видове риба имат!

Адрес?
Георги
Активен

NO CARRIER
Живеещ на 100м от лудницата
Администратор
Неактивен Неактивен

Местонахождение: Пазарджик
Публикации: 9 225

Николай Цветков

« Отговор #13 -: 06.10.2005г 09:09ч »

Подсетихте ме да пиша. Новия магазин зад "Ескулап" го посетих преди няколко дни. Лелеее, ми там е станало блато. Тъжно Има аквариуми, които ги грее слънцето през деня и, както се досещате, там всичко е позеленяло. Останалите май са се превърнали в като на Penchod Аушвица - водата няма нищо общо с прозрачния си цвят.  :cry: Дано посещението ми да е било точно преди деня за почистване.   :beer
Активен

Violeta
Осветител
Член+ на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

Местонахождение: Елин Пелин
Публикации: 934

« Отговор #14 -: 07.10.2005г 23:11ч »

Аз пък искам да кажа няколко хубави думи за магазин "Зоомания". Сигурна съм, че аз съм последният човек, който го посещава от пишещите тук, но не мога да не си изкажа възхищението.
Не знам дали на друго място може да се види такава забележителна колекция от дискуси.
Мога само да препоръчам ако има някой изостанал като мен, да не губи време и да побърза да го посети.
Ей го къде е Мусагеница Хиля се яко
Активен

Колкото повече, толкова повече.     Мечо Пух

Страници: [1] 2 3 4 5 ... 18  Всички   Нагоре
Изпечатай
Отиди на:  

Преобразуване метрична - английска система
oF <=> oC in <=> cm G <=> L
Обем на аквариум
Дължина см
Ширина см
Височина см