• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
29.03.2024 03:09

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Някой разглеждал ли е този сайт?

Започната от nikolay_71, 03.10.2007 19:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


patter

малко странно ... с тези надписи на чешки (?!) ... а и преди малко им се посцхупи малко ... дано да е несхто сериозно има интересни неща

nikolay_71

Цитат на: patter - 03.10.2007 21:09
....има интересни неща....

Абе не знам дали е на чешки или полски ама цените ме заинтригуваха! :-)Ами те тука в БГ само капаците на аквариумите са на такава цена,даже и отгоре!

puhcho

Много интересни работки,аквариумите ме заинтригуваха - осветление,нагревател и акварииум с извито стъкло за 60 лева,супер. :-)
Интересно е какъв е въпросът с поръчката.

winnerkn

Дейстеотелно цените са малко невероятни. Дали в скоро време е ъпдейтвна ценовата листа?! :-|

Barbus

Като гледам това е някакъв он-лайн търг в който всеки може да пусне нещо за продажба.Само не мога да разбера как е въпроса с ценообразуването.Дали се наддава или се сваля от цената.
We hold each other closer, as we shift to overdrive
And eveyrthing goes rushing by, with every nerve alive
We move so fast it seems as though weve taken to the sky
Love machines in harmony, we hear the engines cry.

nikolay_71

Цитат на: puhcho - 03.10.2007 21:43
....акварииум с извито стъкло за 60 лева,супер. :-)..
Ами този-112 л.-103.79лв =-OБаси !Кви са тез цени???Че и с капак,че и с две лампи по 18w!

jojo

Нищо не може да се купи от този сайт.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.d256h.com%2Faquaristic%2Fimage025.gif&hash=d89e53039c2c437552e4503b958195480aaad7fbАЛБУМ

Оскар Уайлд: "...спорят само безнадежните кретени".
Питието определя съзнанието...

LusilSorel

За съжаление наистина за сега не може да се купува от там. Ако някой намери начин нека пише в темата. Цените направо са невероятни, дори бих казал изключителни. Ако наистина има такива цени в Полша направо си заслужава да пазаруваме от там. Българските продавачи направо ще загинат с тези цени. Да не говорим, че като се представиш за малко по-неук и почненеш да им говориш глупости на продавачите те вземат за канарче.
Онзи ден на Подуенският пазар един търговец(няма да му споменавам името), се опитваше да ми продаде Брихади на 10 лв. бройката като се опитваше да ме обеди, че било внос и е F1 :-D :-D :-D :-D :-D.
Тоя направо ме разби. Май той самият незнае какви са цените на F1 в чужбина.

patter

не се знае и какви са им цените за доставка до бг ... и дали изобщо доставят ... ама дано да може че да има от къде да купуваме разни неща

Flober

Регистрирах се ,само да дойде потвърждението и ще пиша дали съм успял.

ПП. Лошо , за чужбина не продават......

islander

Е как става така, че публикуват и ориентировъчни цени в лева? и защо им е да го правят след като няма начин да се продава в извън Полша? Не разбирам нещо май. Нещо гнило има в Полша...

ceco

Явно скоро ще почнат да продават в България, но не са готови.Ето вече предизвикват дискусии.Стар маркетингов похват.Новият румънски търговец, който май е открил магазин в Пловдив също от сума време си е сложил на сайта българското знаме, макар и като цъкаш по него да няма реакция.

igenov

Аз също се регистрирах и всичко мина нормално. На въпроса ми как става плащането и доставката от Aukro Bulgaria EOOD ми отговориха, че начините на плащане и доставката се определят от продавача, според неговите възможности. За целта трябва да вляза във връзка с него и да се разберем. Само не ми е ясно как ще стане това на полски =-O


LusilSorel

Да си призная и аз чух за този новият румънски търговец, който е влязъл на българският пазар. Въпросът ми е има ли този търговец някакъв сайт за да мога да го разгледам, а всички останали, които ги интересува?

ceco


patter

Този сайт е направен на принципа на ибей - собствениците на сайта нямат никакво отношение с търговците (т.е. доставки цени и т.н.). Всеки търговец сам казва дали доставя за дадена страна и колко пари струва доставката.

Това че имат цени и в лева - няма никакъв проблем софтуера на сайта да преобразува една валута в друга. т.е. това че имат цени в лева незначи че се канят да продават в БГ :-)

igenov

Някои от търговците пишат, че са съгласни да доставят в чужбина. Посочена е и цена за доставката, например при плащане на место 31 лв. и нещо, но не е ясно до къде е доставката. Дали се отнася и за България. От сайта ми писаха, че ако имам въпроси мога да им пиша и те чрез колегите си в Полша да ми отговорят.

Similar topics (5)

6876

Публикации: 1
Прегледи: 1655

4194

Публикации: 0
Прегледи: 1637

3097

Започната от Sqwall


Публикации: 12
Прегледи: 5304

14076

Публикации: 4
Прегледи: 2316

12799

Публикации: 3
Прегледи: 9144