• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
27.04.2024 04:22

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Изложба базар ВАРНА.

Започната от dije, 05.10.2009 21:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

dije

Здравейте колеги имате ли някаква по конкретна информация относно изложбата базар във ВАРНА.Разбрах нещо за събота 10.10.2009.Казват че ставал пазар като в ШУМЕН има ли такова нещо.
:coffee: *bg*

zarkola

Хайде някой да казва да не се скатава ако знае нещо,че и на мен ще ми е интересно да разглеждам,а и да си взема ако ми хареса нещо *YAHOO* *YAHOO* *CRAZY*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.img-share.eu%2Ff%2Fimages%2F41%2F2906201131355JPG3NTYrha_thumb.jpg&hash=0a9dc656e728976f87c367d0efdbc188707b36ac

dije


niki_one

някой ходил ли е на изложбата и ако да имаше ли змиеглави?
:-)
фиши фишиии

denbosch

Чичко Гугъл знае всичко/почти ;-)/:

http://www.galabite.com/pigeons-bazaar-91.html

По информация от колеги изложбата е почти същата като в Шумен.

dije


Radinka

Искам да помоля жената която вчера по незнайни за мен причини ме цака с два хелера шоколад.На изложението имаше точно 4-ма който продаваха риби и от едната жена си купих скаларии,гупи,хелери и вупросните хелери шоколад.Прибирам се в къщи и ги пускам и гледам двата шоколада ги няма а ми взе пари за тях.Не съм за 2-та лева но ми харесват рибите.Госпожо,може да се забравили просто да ги пуснете в торбата,но ако четете свържете се с мен.Благодаря ви!
златарник,скаридарник и жабарник

dije

Здравейте с нетърпение чаках изложбата.За съжеление сам много разочарован.Всичко беше пълен майтап.Първо 5лв за коли 10 за бусове даваш защото няма къде да спреш.Второ една тоалетна опашка 50 човека а за търговците и предлаганите артикули не искам да коментирам.Единственият продавач на риби които беше точен и коректен е от ШУМЕН и продаваше анцитруси.Всички други ги беше обзела цифромания и да не забравя на въпросната госпожа рибите бяха доста поизхабени особенно гюпите.Да не коментирам отношение от рода -АКО ИСКАШ БЕ,НАМЕРИ СИ ДРУГАДЕ ПО ХУБАВИ И ПО ЕВТИНИ.Сажелявам че пропътувах 400км за да се сблъскам отново с нещо което виждам почти всеки ден с малки изключения.

  :duvar: *dontknow* *bg*

denbosch

Цитат на: dije - 11.10.2009 10:35
пропътувах 400км за да се сблъскам отново с нещо което виждам почти всеки ден с малки изключения.  :duvar:

Разбирам те ! Аз реших да отида до там пеша 6-7 км и също ми идваше да си  :duvar:,при положение,че обичам да вървя пеша,а не мога да си представя какво щеше да ми е,ако бях пропътувал такова разстояние като теб!? Не пообиколи ли поне някои магазини за акваристи,че да ти се оправи настроението?

Radinka

Ужасно беше.В шумен що годе ми хареса,но вчера  *dontknow* и аз отивам при единия и го питам за едно коренче криптокарина и той вика 5 лв а пък от Шумен взех и по голяма за 2 лв и го отминах и го чувам да казва:Пак при мене ще се върнете по убаво няма.А хелерите които взех се оказаха с червеи и вече пътуват към WC.Мислех че всеки отива да си рекламира стоката а не да мами другите но това ще ми е обица на ухото.
златарник,скаридарник и жабарник

valnata

Аз изобщо не отидох. Като видях каква мизерия беше в Шумен. :duvar:

barabata

Аз не разбирам защо се занимавате с търгащина ...

Търговците все пак пропътуват километри за да продадат нещо и е нормално да прибавят транспортните си разходи във ценообразуването. А ако тези рибки и растения се влачат в някакви пликове по багажници и насам-натам по градовете, естествено по възможно най-евтиния и лесен начин за съхранение, то външният им вид и здравословно състояние ще е под съмнение.
Все пак би трябвало да сте сериозни хора и да сте наясно как стават тези работи.

Аз бих отишъл да разгледам нещо , но не и да си купя ... (говоря за жива стока в областта на акваристиката)
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

galin76

Аз също отидох да разгледам, но без някакво намерение да купувам, с изключение от Биг Гонзо ако беше там. Но за съжаление него го нямаше за разлика от изложението в Шумен.Иначе относно самото изложение беше точно това, което очаквах.Но те колегите го описаха по горе.

Similar topics (5)

39575

Започната от yumkata94


Публикации: 1
Прегледи: 1599

11514

Публикации: 0
Прегледи: 5348

28557

Публикации: 0
Прегледи: 1359

8475

Публикации: 0
Прегледи: 1540