• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.03.2024 10:59

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

За фитнеса и хапчетата

Започната от Vannkata, 22.03.2010 10:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

mejdupraznika

Цитат на: suntsu69 - 22.03.2010 12:34
Хапчета - твърдо не. Ако искаш да качваш маса - може протеини, но пилето е по-вкусно и по-естествено. Но фитнеса за мъже не е средство за отслабване, а за заменяне на сланината с мускули. А те в общия случай тежат повече. Целта с фитнес да отслабнеш от 65 на 59 кг е непостижима. Може да стане с бягане, може би с плуване и колоездене. С редовен фитнес може да станеш 75-85 кг и да изглеждаш добре.
Защо не хапчета? Ако има средства какъв е проблема. За покачване на маса, протеин + пиле още по-добре, защо да изключваме протеина ;). Целта да отслабне с фитнес е постижима. *THUMBS UP*

met

Според мен имаш 2-3 месеца, за които можеш да постигнеш някакъв ефект. Разгледай bb-team-a и се захващай :) Нормална тренировка е 4 дни в седмицата и 3 почивка, в които можеш да правиш 2 пъти кардио. От там нататък всичко е в храненето и почивката :) Все пак от тренировката зависят само 10% от това как ще изглеждаш, но без тях не може. С ограничаване на сладкишите, хляба и газираните напитки, ефекта идва по-бързо :)

И важно е след тренировка да се чувстваш добре, а не отпаднал и смазан :)  

suntsun69, не е само до фитнеса. По-скоро е до храненето :) Аз от доста време ходя и не съм 75-85кг. :) 174 съм и тежа 68 кг. Релеф или маса, всичко е до храненето, а не толкова до промяна в тренировката.

С "хапове" ще имаш бърз ефект, но пък трябват пари. :) Ако под хапове разбираш протеин, креатин и аминокиселини  *THUMBS UP*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi8.photobucket.com%2Falbums%2Fa48%2Fh0stage%2F1231-1.jpg&hash=3ebdc6eba81d20551df15dac7fc17ea2d362a84a

suntsu69

"Целта да отслабне с фитнес е постижима." - Това е някакъв особен фитнес. Особено с креатин и протеин.
Аз съм 185см и в добрите си времена бях 110-112 кг без да имам сланини и без ограничения в храненето. Без каквато и да е химия - но ефекта се постига след 2-3 години.

mejdupraznika

Цитат на: suntsu69 - 22.03.2010 13:59
"Целта да отслабне с фитнес е постижима." - Това е някакъв особен фитнес. Особено с креатин и протеин.
Аз съм 185см и в добрите си времена бях 110-112 кг без да имам сланини и без ограничения в храненето. Без каквато и да е химия - но ефекта се постига след 2-3 години.
:-X, Прочети ми мнението отново Л-карнитин казах. И кое е особенното на тоя фитнес  , че с него е възможно да се свалят килограми? 110 кг на 185 см чиста ММ за 2-3 години интересна работа и то без химия , сложи снимка да видим  че ми стана интересно.  

suntsu69

185/110 беше постигнато след 6-7 години фитнес 4 пъти седмично, баскет и тенис събота и неделя. Никога не съм работил за релеф, просто така се получи. Но на 110 кг, няколко кила сланина не се забелязват, докато на 60...Целта ми никога не е била някаква суперфигура, а просто за да се чувсвтвам добре. Казах, че видим ефект се получава след 2-3 години. Колко химици съм видял, дето за 2-3 месеца "влизат във форма за морето"...смях.

JayCutler

Цитат на: suntsu69 - 22.03.2010 15:39
Казах, че видим ефект се получава след 2-3 години. Колко химици съм видял, дето за 2-3 месеца "влизат във форма за морето"...смях.
Колега колега....
Малко се поуля с обясненията...
Относно химията всеки сам си преценя какво иска да постигне и по какъв начин да го постигне.
Нека не спамя,колега ако нямаш стаж в залата и ако нямаш стаж като цяло в спорта нека не се вкарваме в невероятни опяснения в форума.
Ако прецениш намери ме в скаип, ще ти помогна да свалиш.Ако не здраве да е :) *DRINK*

Деян

Сваляне... аз едвам качвам вие пък сваляте. Всеки с проблема си.

mejdupraznika

Трябва си стаж в залата, мускулът започва да изглежда съвсем по-друг начин естествено по-добре. *THUMBS UP* Добре е да чистим всяка година , защото метаболизмът ни се засилва , мой приятел инструктор до такава степен спазва хранителния режим че една малка корекция във въглехидратите и започва да сваля мазното без кардио ;) *THUMBS UP* *thanks *dontknow*

JayCutler

При нормално развиващ се организъм без генетични проблеми или отклонения нещата стоят по следмия начин.
При нашия напрегнат и динамияен живот доста често проблема с храненето решаваме по следмия начин:"Оп огладнях....сегаа.... каде наблизо мога да хапна нещо...оп ейтам.Хапваме набързо и продължаваме по задачи.-НАПЪЛНО ПОГРЕШЕН ПОДХОД КЪМ НОРМАЛНОТО ФУНКЦИОНИРАНЕ НА ОРГАНИЗМА!!!С тази си постъпка не усъзнаваме проблемите, които си навличаме докато не стане късно.
Най-правилният подход е постепенно изграждане на рещим на хранене.Спазването на режима може до много голяма степен да гарантира намалянето и да предотврати натрупването на така вредните за нас подкожни мазнини.

Асен Евгениев

Не прекалявайте с химията, защото... :-D
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi42.tinypic.com%2Fo6a0m1.jpg&hash=36c88e29e721a7a4efeb6d8468a8850f077e969c
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Raven

Възрастта е много важна в това отношение.
Аз например до 30-десетта си година бях класически хардгейнър, много трудно качвах маса и бях целият само релеф.
Тогава се занимавах активно с частен бизнес и бачках по 25 часа на денонощие - 8 дни седмично.

След това спрях динамичната работа, седнах си на...бюрото и лека полека почнах да наддавам, остана ми време и за сериозни тренировки и от 65 кг. в един момент за около 3-4 години без да се усетя станах към 90 кг.
Е, направих и три сериозни цикъла, два от тях особено бяха много здрави- направо си изпържих бъбреците.
Слава Богу нямаше последствия, но факт е че някакси с възрастта метаболизма и конструкцията ми се промениха и сега значително по лесно качвам маса, дори вече отивам в другата крайност.
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG


Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

mejdupraznika

Снимката на Арнолд е Фотошоп  *DRINK*.

JayCutler

Равен напълно в рамките на нормалното е възраста да си оказва влияние на метаболизма.
В нашия спорт лошото е, че и не само годините играят..до голяма част от препаратите, който се ползват оказват много сериозни и траини отклонения на нормалната функция на организма.Включително и промяната на метаболизма.
Един от най-честите ми савети е човек на първо място да прецени приоритетите си, но много добре да ги прецени и тогава да се пристъпва към действие.

miTko

Цитат на: mejdupraznika - 22.03.2010 20:56
Снимката на Арнолд е Фотошоп  *DRINK*.
И да не е, примера е неуместен. Вижте го на колко години е вече, не тренира активно и пуши като комин и порка!
Замислете се дали е уместно да помпиш 10 години и после да станеш като дроб или прасе. Животът не спира, когато премине младостта. Важно е човек да се чувства добре докато е жив, това е изкуството. Не правете неща за които после да съжалявате.
Разни мои АКВАРИУМИ 

Асен Евгениев

Вярно ли е, че Рони Колман щял да идва в България и да прави показно в София другия месец?
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Similar topics (1)

29492

Публикации: 8
Прегледи: 5480