• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.03.2024 16:33

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

За фитнеса и хапчетата

Започната от Vannkata, 22.03.2010 10:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

karadaliev

Цитат на: silvana - 29.03.2017 00:12
Днес попаднах на тази оферта https://healthstore.bg/womans-month-vlez-vv-forma2 . Изглежда ми що годе добра и мисля да си поръчам двата вида капсули. Въпросът ми е тези капсули ( HERBAL BURN 120 и L-CARNITINE 1000 mg ) подходящи ли са и за мъже?

Този HERBAL BURN не го знам точно за какво е, но Л-карнитина си е стандартен fat burner и със сигурност ще можеш да го пиеш ;).

silvana

И herbal е за изгаряне на мазнини, но просто не знам дали е стандартен.

mitko8899

Това за мен са пари на вятъра,освен това приемаш излишни химии,с неясен произход и чистота.Иска се правилна диета и тренировки,с или без л-карнитин ,резултата ще дойде.Но само с карнитин- не.
Акцентирай по-добре върху качествена храна.Казвам ти го от опит-преди бях вманиачен по фитнеса и   взимах цели стакове на bsn и animal ,докато не се замислих че реално не знам какво има в тези добавки,и се тъпча с излишни химии.Парите за добавките пренасочих в качествена храна от близките села,основно пилешко и яйца и резултатите  бяха по-добри.
Конкретно по темата-не виждам добра оферта-за тези пари има къде-къде по-доказани марки.
Освен това е предназначен за жени,не че не може да се пие и от мъже,но активното вещество със сигурност е в по-ниски концентрации.

Caxapa

Цитат на: NO CARRIER - 29.03.2017 08:58
Значи въпросът за лаптоп беше само за заблуда. :-D
То преди това имаше едни матраци,  и други неща но  какво да правиш.. демокрация братче.....  :popcorn:

karadaliev

Цитат на: mitko8899 - 29.03.2017 17:30
...с или без л-карнитин ,резултата ще дойде.Но само с карнитин- не.

Тук съм напълно съгласен с колегата, специално за Л-карнитина имам вече опит няколко години с хора покрай мен, които го вземат. Някой очакват, че просто ей-така ще го вземат сутрин и изведнъж ще започнат да отслабват :).

Истината е, че той помага за малко по-бързо изгаряне на мазнините, НО само и единствено при правилно приемане и при нужното натоварване след приемането му. Тоест ако имаш добра програма (и я спазваш) то и без него ще отслабнеш, но ако ти трябва така още малко по-голяма скорост в отслабването той леко ще помогне.

Но ефекта е само допълнителен към това, което ти така или иначе ще постигнеш с постоянство и правилни тренировки, режим и хранене. Няма магия един вид в Л-карнитина ;)

VDO

Който иска ,нека пробва с аргинин,вместо измисления карнитин. AAKG 1000 BioTech например пили фибри за страх.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs22.postimg.org%2Fmac34rft9%2Fphotocat5.jpg&hash=360a4daf14830905da8b7981cd428ee276c00958

mitko8899

Както казах отдавна не съм се интересувал и приемал добавки,но преди имам изпити 3-4 опаковки N.O. Xplode,еми освен малко повече сила и напомпване друго не усетих,смисъл не е това което обясняваха по рекламите  и ревютата.Даже no exploda го вземах с още 3-4 добавки,пълния стак на BSN -амино syntha и т.н ама....
Абе най-добре съм бил,когато съм наблягал на храната,но домашно отгледано,тоест качествена.
П.П Бях пробвал и Hot Blood на Scitex-еми не ми действаше добре,явно имаше някаква съставка,която не ми понасяше.Пиех го тренирах,всичко точно и час и половина след тренировката следваше неудържимо повръщане...Три пъти пробвах с по едно пакетче(една доза),и всеки път по-горния резултат,та го дадох на приятел,при него нямаше проблем,ама той пък  имаше ядове с n.o xplode :-D
Абе най-добре си е да се тренира чисто,за здраве.Фитнеса като цяло е неблагодарен спорт,и няма смисъл от ''втелясване'' *DRINK*
Тези времена на вманиачаване и добавки,ги отчитам като ''пубертетска грешка''.
П.П2 Иначе,ако все пак колегата е решил да си вземе l-карнитин,за мен най-добрата и ефективна форма е течната,тоест ориентирай се към течен карнитин на доказана марка.

VDO

Това, което изреди са си чисти боклуци и са азотни бустери с енергиен напомпващ временен  ефект, колкото за самата тренировка. От тоя сегмент Nitrix BSN   ако беше тествал щеше да видиш за какво става въпрос, топ е. Аргинина сам по себе си е основа на бустерите, но самостоятелно приеман без другите примеси е чук. Стаковете са си само скъпи, нищо друго, цаката е правилно да си комбинираш добавките поотделно спрямо собствените нужди и цели. Подобно е като в акваристиката.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs22.postimg.org%2Fmac34rft9%2Fphotocat5.jpg&hash=360a4daf14830905da8b7981cd428ee276c00958

mitko8899

То всички са боклуци по-принцип,ама не мисля,че AAKG 1000 BioTech би било по-добро като качество и действие от N.O Xplode.
Другото,с което не мога да се съглася е,че с аргинина може да се постигнат някакви наистина отчетливи резултати,пък камо ли фибри.Релефа и фибрите са си главно генетика :-)
П.П nitrix-a тогава май още не се предлагаше,не помня,но не съм го пробвал.

VDO

Цитат на: mitko8899 - 30.03.2017 15:01
не мисля,че AAKG 1000 BioTech би било по-добро като качество и действие от N.O Xplode.

Ти не мислиш,а аз съм убеден,защото лично съм се убедил.То рекламата верно,че върши чудеса,ама не и в залата.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs22.postimg.org%2Fmac34rft9%2Fphotocat5.jpg&hash=360a4daf14830905da8b7981cd428ee276c00958

Fundulopanchax

Аз пък напоследък започнах да пия левзея и глутамин допълнително към протеина и определено има ефект. Силата ми започна да расте и тялото ми реагира по-добре на тренировката. Приятно съм изненадан ! Понеже бях в един дълъг досаден застой !

jabeto

Дали ще се взимат хранителни добавки или стероиди трябва да знаеш какво правиш и как да нагодиш тези добавки към организма си.Иначе както е казал ВДО само си даваш парите на вятъра и освен да се увеличи матеряла в тоалетната сутрин нищо друго няма да има на лице.Навсякъде си има тънкости и поне някаква основна база знания без която не може да се постигне нищо.Ако очаквате някой да ви каже пии това и това по толкова и след месец да станете като скулптура на гръцки бог няма да стане,дори и да си вземете най-скъпите добавки и да се натъпчете със стероиди.Всичко е знания колкото и да не ви се вярва.

Fundulopanchax

Да ! Остава да имаш и генетика, понеже без нея нищо няма да ти помогне !

optimeon

Генетиката е супер важна, колкото и да бъхтиш ако гените ти не са такива няма да станеш супер нацепен.


Similar topics (1)

29492

Публикации: 8
Прегледи: 5480