• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
18.04.2024 03:38

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Станишев обяви състава на кабинета

Започната от Violeta, 24.07.2005 16:33

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Violeta

Разбира се, никой не може да е доволен от присъствието на ДПС във властта. но за това вина носят първо хората, които не гласуваха и второ тези, които се вързаха на а-така. И сега ако се завърти "политическата рулетка" най-сигурното е, че ЕС ще намерят достатъчно основание да отложат и нас, и румънците, които също тънат в политически кризи. Не е ясно какво ще се случи и ако потеглим към нови избори - БСП и ДПС ще си вземат отново процентите от електората, който гласува под строй, а-така ще събере още гласове 100%-ово и ще имаме още по-неуправляем парламент и още по-невъзможно правителство...
Колкото повече, толкова повече.     Мечо Пух

РОСЕН

Аз съм млад и съм гласувал. А ако някой от вас е ходил на Бузлуджа на таз годишната сбирка на БСП щеше да знае че гласовете дадени за БСП определено не са от 90 годишни "червени бабички", защото там имаше над 50 000 души и по голямата част от тях бяха набори.
 Лаете против БСП-то ама искате безплатно да се лекувате нали....

Соцялна политика момчета товае, и няма нищо лощо в това :wink:

веско

Роска ,теб си те знаем че си червеничък,но си мислех че си само цесекар :lol:

Nemo

Росене , ша мъ извиняваш  , ноо...
мисля че ти сам си го каза , че сме млади . И много често повечето родители си казват мнението и ти се повлеяваш от него :!: така че според мен ние младите не мое да се бъркаме в тия неща или най-разумно ще е да се вдигне границата на годините за гласуване . Чули - недочули ние се влияем от другите . поне така мисля аз ... :roll:
Π ө ů ҹ υ њ σ ß

malomir

Росене само недей ми казваи че вярваш,че БСПще направи здравеопазването  безплатно!Безплатен обяд няма от 1990 год.

Stas

Цитат на: "chandler"Ами защо никой не се изразява в тяхна подкрепа? Все пак 33% от всички гласове за тях са дадени. Няма ли участник тук, който да е гласувал за БСП и да иска да ги защити?

Защото пенсионерите не използват интернет, а тези, които използват не са гласували за БСП, поради повишена интелигентност! :)

Legion

АЗ НЕ ГЛАСУВАХ :!: и благодарение на мен и най-вече тези като мен се очаква в други ден целия парламант да се събереее.БРАВОООО,НАКАРАХМЕ ГИ ТИЯ ГОВЕДА ДА РАБОТЯТ :bravo УРАА :dont СЕГА ДА ПОМИСЛИМ КАК ДА ГИ НАКАРАМЕ ДА НЕ НАРУШАВАТ ЗАКОНА(като всички нас) help НЕ ГЛАСУВАЙТЕ.
За всички гласували пуснете телевизора и чуйте какви ги бълва Змей Сергей цитирам:''...надявам се всеки депотат когато гласува да изрази своето ЛИЧНО мнение......"а ми нашето мнение???Колко от вас знаят за кого са гласували?Кой е бил кандидат депотата от вашия район?(В Благоевград избраха бат Бойко в Пловдив също той обаче не е депотат ,та за кого гласуватееее???)
Ако някой си мисли  че нещо ще се промени,хората добре са го казали: :bow1   От дека да си въртим гъзо, он па че си е отзад.
Вище кои е в парламента същите маймуни от преди 15год.

NO CARRIER

Цитат на: "Violeta"И сега ако се завърти "политическата рулетка" най-сигурното е, че ЕС ще намерят достатъчно основание да отложат и нас, и румънците, които също тънат в политически кризи.

В близките 10-20 години, далаверата от ЕС я виждам в същите заплати и още по-европейски цени за всички стоки, плюс завишаване на данъците за плащане на годишната лепта за членството ни там.
След 20 години нещата може и да се оправят. Дано сме живи до тогава.
Амин, да го еба.  :twisted:

РОСЕН, нямам нищо против БСП и членовете й, но само споменах данните от статистиката, обявена в дните след изборите.


А пък Ники ако вземе да изтрие всички теми за политика и сложи с главни букви, че това тук не е място за разискване на простотии, съвсем няма да му се разсърдя, да знаете.  :beer
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Живко

Легионе
това,че не си гласувал определено показва,само твоята несигурност и непукизъм.
след като не си избрал кой да те представлява в парламента,означава,че ти е все едно.
не виждам на какво основание пускаш коментари по темата правителство.

Росене
малко са хората,които са конкретно против партията БСП.ппо-скоро съм против хората от БСП.против тяхната програма.
всички искаме комунизъм,но е ясно,че действаш комунизъм няма и не може да има.
безплатно здравеобслужване.???
:shock:
тожа са фантазии.невъзможно.на всеки му се иска,обаче е НЕВЪЗМОЖНО и който обещава такова е откровен лъжец,целящ да се докопа до власта,а после...

ако БСП излъчи правителство,аз най-вероятно ще напусна тази страна и сигурно не само аз.
тогава може всички,който останат,с любимата си уникална партия,да се лекувате безплатно.
мамка му!
:evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:
Никой не се е родил научен.

Longanlon

Цитат на: "РОСЕН"Аз съм млад и съм гласувал. А ако някой от вас е ходил на Бузлуджа на таз годишната сбирка на БСП щеше да знае че гласовете дадени за БСП определено не са от 90 годишни "червени бабички", защото там имаше над 50 000 души и по голямата част от тях бяха набори.
 Лаете против БСП-то ама искате безплатно да се лекувате нали....

Соцялна политика момчета товае, и няма нищо лощо в това :wink:

всъщност и аз ходя на Бузлуджа - нищо лошо не виждам в екскурзиите, особено когато са безплатни. Само че и аз, и приятелите с които съм ходил там не сме си и помисляли да гласуваме за БСП.

Разбира се, далеч съм от мисълта да ги обличам в черните краски на комунизма и с пяна на уста да заклеймявам ДС и УБО, както не се научиха да не правят някои хора.

Просто като казваш, че няма нищо лошо в социалната политика няма как да се съглася с тебе, защото смятам, че не това е нужно на страната ни в момента. За да се реализира една успешна и смислена социална политика (в ползите на която сме убедени всички мисля) са необходими правилните хора, които да я изпълнят, както и пари и то доста. В момента България не разполага с пари, тъй като икономиката й не е на необходимото равнище, та да събира достатъчно данъци. За хората няма смисъл да казвам, че ще осерат всичко - достатъчно време вече го правят.

Та за това не гласувах за БСП - не е времето на социалната политика, а на либералната такава спрямо бизнеса. Поне още двайсетина години (е, може и по-малко ако направим икономическото чудо на Ирландия, ама нещо не ми се вярва) трябва държавна политика за насърчаване на икономиката, а не задушаването й с тежки данъци. После, когато и от ЕС малко от малко са успели да наложат държавническото мислене в обществена полза на новите ни (надявам се) политици, тогава може да се мисли за социална политика.

П.П.: А Румен Петков вътрешен министър... ние с Живко си го знаем, щото сме от Плевен. Боже опази.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b

miTko

Те тия дето са гласували за БСП не ползват интернет.Поне повечето.
Разни мои АКВАРИУМИ 

miTko

Цитат на: "РОСЕН"Аз съм млад и съм гласувал. А ако някой от вас е ходил на Бузлуджа на таз годишната сбирка на БСП щеше да знае че гласовете дадени за БСП определено не са от 90 годишни "червени бабички", защото там имаше над 50 000 души и по голямата част от тях бяха набори.
 Лаете против БСП-то ама искате безплатно да се лекувате нали....

Соцялна политика момчета товае, и няма нищо лощо в това :wink:
Росенчо, социална политика в бедна държава не се прави! То е като онова без това, ако ме разбираш :wink: !
Разни мои АКВАРИУМИ 

tishovsx

....на мене не ми се коментира...щото ми се повръща вече :x
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

Legion

Живко не гласувах щото не съм мазухист :!: 15г. гласуване и стандарта на живот е по-лош от 1990г.Писна ми да ми го вкарват отзад по-голями тапанари от мен  :twisted: хемароиди ще ми излезнът :ang
НЕ ГЛАСУВАХ щото в парламента са  ДПС-партия основана на верска и етническа основа и АТАКА-на етническа.Това са партии които БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ забраняваааа.Тези партии трябва да последват ОМО-ИЛИНДЕН,само дето ОМО-то ни трови 3-4г преди някои да направи нещо

Живко

Цитат на: "Legion"Живко не гласувах щото не съм мазухист :!: 15г. гласуване и стандарта на живот е по-лош от 1990г.Писна ми да ми го вкарват отзад по-голями тапанари от мен  :twisted: хемароиди ще ми излезнът :ang

разбира се,че не съм съгласен с това.спора обаче няма да доведе до никъде.
всеки има право да прави каквото иска и да живее както иска.все още има някаква демокрация.
просто казвам,че докато живея в тази държава и искам да се развивам ще се опитвам сам да определям правилата в нея.
за това,че стандарта е такъв сме си виновни само ние.не,че съм доволен от моя,но не се и оплаквам.
стандарта ми е такъв какъвто аз съм го направил.не са ми виновни политиците.е поне не за всичко.можеше и по добри условия за развитие да имаме,но това е.
Никой не се е родил научен.