• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.03.2024 14:00

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Сбирка на акваристи в Синеморец

Започната от Joro Vn, 31.08.2007 22:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Joro Vn

    Преди десетина и повече години е съществувала традиция акваристи от цялата страна да се събират на есенна сбирка някъде по Черноморието. Колеги- ветерани от тези сбирки и настоящи членове на варненското дружество "Акваристика 2000" подеха отново инициатива да се възродят тези сбирки. Предложението е първата от подобно естество да се проведе по южното черноморие- в Синеморец. Удобно е да бъде в събота и неделя, с преспиване. Може и още от петък. На разположение ще бъде хотел с апартаменти, по 4 легла във всеки. Цена на апартамента- 60 лв/вечер. Тъй като се оказа, че 15-ти септември /събота/ ще бъде работен ден, предложението на варненската група е сбирката да бъде на 22 и 23.09. Евентуално може да се отложи и за 29 и 30.09. От името на дружеството ни каня всички форумни членове на тази първа сбирка. Предполагам, че идеите на акваристиката бързо ще опознаят присъстващите ветерани, които не ползват интернет, и членовете на този форум.
    Т.к. местата ще трябва да се потвърдят и резервират поне седмица преди датата на сбирката, моля желаещите за участие в нея да заявят в тази тема брой и кой дати предпочитат за провеждане. Ако има повече въпроси по организацията и условията в хотела, питайте. Организатор е председателят на дружеството ни д-р Валентин Трифонов, от негово име ще опитам да отговоря.

Joro Vn

    Какво става, бе колеги, клавишите ли си глътнахте? 66 прочита и нито един пост. Дайте някакви мнения, да се ориентирам на къде духа вятъра поне. Поканата все пак не е за Тора Бора или пък за прекопаване на лозе. :-)

Violeta

Ох, Жоро...
Какво да кажем? Много е далече, а е и късно. Иначе е добра идея.
Колкото повече, толкова повече.     Мечо Пух

Joro Vn

    Браво, Вили! Поне един отговор, от дама и естествено откровен  :-). Че е далечко и късничко, вярно е. Но обясних кой и защо организира тази среща. Аз лично май също няма да ходя, т.к. около тези дати ми се оформя командировка. Но дори и да съм свободен, ако се окажа сам шофьор, също може би няма да тръгна.

Similar topics (5)

20129

Публикации: 85
Прегледи: 26271

39328

Публикации: 19
Прегледи: 8045

16441

Започната от mistar_ti


Публикации: 94
Прегледи: 28507

11341

Публикации: 69
Прегледи: 19294