• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
16.04.2024 16:34

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Българска работа...

Започната от Pac, 20.07.2006 13:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Pac


hristo_kazarmov

"Даваме си сметка, че и Вие сте също толкова разочаровани, колкото и ние; ние обаче искахме да организираме нормално и сигурно мероприятие....."
Само този цитат е достатъчен за да си направим извода, че за печалбарството а не за Варна и феновете са го правили. Разграничението 'ние обаче искахме..."  е разграничение от всички дето щяхме да отидем там и за разлика от тях щяхме наистина да искаме да си искараме добре, да имаме желание а при тях липсва. В България винаги след гръмки обещания и реклами ближем рани....

malomir

Цялата работа е че нашия кмет не разрешава продажбата на алкохол,включително бира на обществени прояви каквото щеше да е този фестивал.А основните спонсори са именно бирените концерни които се отдръпнаха заради заповедта и съответно цялата работа увисна без пари.Няма пари няма мероприятие :evil:

itilien

Аз като прочетох всички постове в горния линк , останах с впечатлението, че не кмета е виновен, а организаторите, които си измиват ръцете с него. Лично аз повече вярвам на това, защото то не бяха обещания за manowar, za blind guardian за незнам си какво. А и концерта им в Стара Загора и той се провали, но не по вина на кмета ;). Някъде там имаше и цитат от изказване на кмета, който твърди че няма заповед за забрана на алкохола, както и че не познава организаторитв, които всъщност е трябяало да идат при него.

Нищо де, важен е резултата.. дано занапред групите да не гледат с лошо око на България.
Като гледам Хелоуин ще свирят в каварна на 28-ми август. На тия хора не им ли писна да свирят в България не знам.

Similar topics (5)

5342

Публикации: 20
Прегледи: 8402

27432

Публикации: 7
Прегледи: 4916

1482

Публикации: 28
Прегледи: 12122

42722

Публикации: 8
Прегледи: 4248

18918

Започната от batRambo


Публикации: 3
Прегледи: 2105