• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
06.06.2020 01:01

Новини:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


Акваскейпинг конкурс
  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

аквариум 77

Започната от 77, 23.02.2006 21:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

77

като покрие изцяло грунта пуска 2 кат ,след това 3 и така нататък :wink: лошото е че отдоло няма светлина и почва да гние(тишо затова я отвъди) :lol: аз си я постригвам ,защото нямам време и нерви на 1-2 месеца да я присаждам на ново :cry: незнам дали се забелязва но съм се мъчил да изглежда като море(мисля че в ляво може да се види) :wink:

miTko

Супер е, аз го "прибрах" в моят архив "избрани"!
Разни мои АКВАРИУМИ 

77

мамка му :evil: писмото ми за 25 дена още не е пристигнало в италия :cry: догодина...

Stas

DiscusFish не ти ли каза как се пращат такива неща?

Аз си чаках ф-ра по пощата за лизинг на автомобил, която пристигна от офиса на лизинговата компания, намираща се на 1 км от моя офис за 15 дни!!!! Изроди са тия от Български пощи.

killiman

Аааааааааааа, моля, моля! Българските пощи са на светлинни години от това, което бяха. Кореспондирам с цял свят, но основните проблеми идват от италианските пощи. Дори самите италианци си го признават.

Longanlon

Най-вероятно Стасе, тия, които е трябвало да пуснат фактурата преди 15 дни се са сетили да го направят чак накрая, когато си им звъннал за 10-ти път да питаш какво става.

Служебната кореспонденция на местотработата ми е около 30 писма дневно - вх. и изх. и забавяне не се е получавало, освен поради проблема, който споменах по-горе.

Stas

Абосолютно не, Лонги. Те трябваше да пуснат писмото на 24-ти март. Пуснаха го на 30-ти (познавам ги и знам даже кой го е пуснал, а и нямат интерес да не го пуснат, т.к. си чакат парите, нали разбираш? :)).
Получих го на 16-ти април! Въобще не ми говорете колко били добри Българските пощи!
Тази одисея я имам по 3 пъти месечно! Хеброс лизинг вече си пускат ф-рите за месеца на 1-во число, за да могат да пристигнат преди края на месеца и хората да си платят сметките.
А най-вероятно пощите работят различно в различните краища на София и страната, но със сигурност аз не бих разчитал на тях.

Raven

Цитат на: "77"мамка му :evil: писмото ми за 25 дена още не е пристигнало в италия :cry: догодина...


догодина сме заедно надявам се. :DБаннете всички! Администраторът ще познае Своите.