• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
29.03.2024 13:54

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Размножаване на трихогастери

Започната от nina, 08.07.2007 14:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Joro Pora

Златните трихогастери успяха да хвърлят хайвер и той е излюпен вече 2 дни. Захранвам с инфузория. Въпроса ми е колко пъти да ги храня?

MeTogu

Поне по 3-4 пъти на ден ако имаш възможност.А ако няма и сутрин и вечер ще е добре.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Joro Pora

Аха, ами аз ги храня сега сутрин веднъж и 2-3 пъти вечер. Не знам дали да не намаля малко, да не би да преядат. Жалко, че не мога да разбера дали ясат от тая инфузория.

MeTogu

Щом са на 2 дена вече, е време да заредиш артемия.Колкото по бързо ги захраниш с артемия - толкова по-бързо ще започнат да растат.Аз съм развъждал достатъчно трихугастри и съм си правил достатъчно експерименти.Чел съм какви ли не работи из форумите.От личен опит те съветвам да ги захраниш с артемия колкото можеш по-скоро.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Joro Pora

Добре, благодаря за съвета, но жалко, че няма от къде да си намеря.

MeTogu

В най-близкия магазин трябва да им дозички.Ако бях от София бих ти дал направо излюпена,люпя всеки ден имам много малки рибки.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Joro Pora

Днес ходих до един магазин, но ми казаха, че нямат и ми обещаха за събота, но още утре ще ида да потърся на друго място.

vanko 2

Здравеите, днес сложих в 20 литров аквариум мъжки и женски трихигастер леери разделени с мрежа. Нивото на водата е около 15 см. Качих на 28 градуса. След колко време да очаквам някакво развитие, защото в момента и двата трохогастера са се свили между растенията и не помръдват. Предполагам , че е от стреса при преместването. Някъде четох , че е хубаво аквата да се облепи за да не се плашат има ли проблем, ако е с алуминиево фолио.

MeTogu

Наистина ако са плашливи облепи аквариума.Моите лично не са.Според мен няма нужда от мрежа.Мъжкия ще си направи гнездото и сам ще изцеди женската.След като си свършат работата женската трябва да я извадиш.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

jamoko

Здравейте хора искам да попитам как мога да разпозная мъжки или женски са моите трихогастери защото имам големи горе долу колко ръката ми имам и по малки но все пак не мога да ги разпозная.Четох че е по перката на гърба но са еднакви :-| ако някои може да ми помогне благодаря предварително :-)

saxon

дай по една хубава снимка и ще ти кажа

Similar topics (5)

166

Публикации: 16
Прегледи: 12877

56821

Публикации: 10
Прегледи: 4899

9247

Публикации: 162
Прегледи: 133382

54721

Публикации: 7
Прегледи: 3247

46953

Публикации: 0
Прегледи: 2903