• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.03.2024 12:22

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Резултати от гласуването

Започната от NO CARRIER, 28.12.2008 14:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Деян

Като не си компетентен в дадена област, няма да гласуваш, като не разбираш от цихлиди, няма да оценяваш в този раздел, ще даваш оценки в "сборен", пък и не си задължен да оцениш всички, това си е твой избор.

jix

а всички останали дали така ще направят  *NO*....нали знаеш че в България всички от всичко разбираме..то и Митъо Пищова прави конкурси за красота  :-D
но както и да е...стига сме спорили за глупости. *DRINK*

Деян

Да, стига сме спорили за глупости.  :-)

NO CARRIER

Искам да ви помоля да се разбирате на лични съобщения, за да не започна да раздавам новогодишни подаръци.  *DRINK*

П.П. Това е последната молба. Изваждам тоягата.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

tsvety

Честито на победителите и от мен.

Резултатите от конкурса за мен са направо невероятни - 23-то място при Сборните и 3-то при Цихлдите

Благодария на всички които са ме оценили независимо с каква оцента.

Но като гледам каква гадория се излива от недоволство едва ли ще участвам пак. Хора осъзнайте се.

Българина е свикнал да опоручава всичко
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg87.imageshack.us%2Fimg87%2F7189%2Faquariumtsvetylowreskg3.th.jpg&hash=13b6d8d120d9e58144dd62defb877522f4b65b63
"Любовта е болка"-казал заека...
Нека ме боли.........

Emsi

Едно питане, може ли да се направи оценките дадени за всеки участник да не са така директно на страница, да са нещо като поп ъп или джава скрипт и да са скрити и да се показват само когато ти трябват, иначе сега трудно се преглеждат всички участници.

Относно коментарите за аквариумите, ако се направи по една тема за участниците(примерно за първите трима) и да се коментират там, а не да има всякакви други мнения ;)

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi186.photobucket.com%2Falbums%2Fx150%2FEmsiHamar%2Fp1090220.jpg&hash=e2a7ed083fce9507ea103e0aaee935b5f29e527c

Живко

Благодаря на всички за добрите думи относно конкурса, организацията, вотовете!!! Благодаря и на тези, които са споделили личният си вкус и на тези, които дадоха препоръки за следващите конкурси!!!
Аз лично, а предполагам и целият екип, е трогнат от похвалните думи. Ядовете, които имахме и все още имаме, бледнеят вече на фона на тези приветствия. Определено се чувствам по-добре и съм по-малко гузен, че не малко вечери сме си оставяли семействата, за да имаме възможността да си направим това удоволствие. Конкурсът за акваристика. Конкурс на нашето хоби. Крастата, от която сме болни всички тук.

Благодаря!

Сега предлагам всеки да си пусне тема за да можем да си коментираме аквариуми, растения и риби. Все интересни неща, предмет на форума тук. Тези коментари би трябвало да са най-важни тук, а не направо да липсват.
Ето за такива теми говоря:
http://aquariumbg.com/forum/index.php/topic,14788.0.html

Никой не се е родил научен.

Borgot

31.12.2008 12:54 #82 Last Edit: 31.12.2008 12:56 by Borgot
 Честито на победителите, много добър конкурс. Дано стане традиция, с удоволствие гласувах а другия път и ще участвам.  *bg*

kraltchev

08.01.2009 17:23 #83 Last Edit: 08.01.2009 17:24 by kraltchev
И аз да се изкажа с голямо закъснение.  Той 77 ме бута ама аз нещо не можах да намеря къде да пиша мнение, а то било в темата "Резултати".

Няма да говоря отделно за всеки аквариум.  За мен най-голямата "победа" е това че само преди 3-4 години конкурс с толкова много и толкова добри участници не можеше и да се мисли. Когато 77 ме подбута да дойда и да видя аз очаквах нещо интересно тук-там, но изобщо не това което видях.

Няколко от аквариумите в категоря "Акваскейп" са направо прекрасни.  Конкурс или не, всеки би се радвал да има такък аквариум в къщи.

Лично на мен ми е интересно и това че в категорята "Сборен аквариум" има много примери са аквариуми които лесно биха могли да се нарекат "Акваскейп".  За мен това е признак за по-висок стандарт за групиране.  Също така ми прави впечатление че растенията се използват много, без претенции за акваскейп, и това прави аквариумите наистина красиви.

Най-малко ми хареса категорията "Цихлиди" но това е защото аз лично не разбирам от тези риби.  И все пак това което видях беше чисти аквариуми на които не може да се отрече привлекателност.   

Като че ли вчера беше времето преди около 2.5 години когато тук на този форум почах да говоря за морски аквариуми.  Разбира се не съм се заблуждавал че в България няма хора с такива аквариуми.  Но е за отбелязване че в този коледен конкурс имаше отделна група за морски аквариуми.  Явен прогрес, браво!

Виждам че и двата форума, този тук и онзи новия, са доста активни.  Така че, за момента поне, акваристиката в България се разраства добре.  За радост на любителите и на търговците :)

Браво на всички участници за усилията да направят аквариумите, да ги поддържат, да ги снимат и да ги покажат тук!

И разбира се - голям поклон на хората от форума които направиха този конкурст възможен!

--Николай