• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
29.03.2024 03:23

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Тема за общи коментари в категорията

Започната от Boby_, 23.12.2005 19:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Boby_

В тази категория бях затруден далеч по-малко с определянето на реда, отколкото в "Акваскейпинг". Мога да кажа, че съм доста разочарован от това, което виждам. Има само един аквариум, който заслужава да е в тройката и това е този, който съм класирал на първо място. Останалите са там, защото тряба да се запълнят местата.
Тук вече мога да си позволя да дам и някои по-конкретни коментар за всеки участник поотделно. Не влагам нищо лично - моля да бъда извинен, ако се изразявам по-остро.

Longanlon

Е да - всеки, който се е престрашил се е ориентирал към Акваскейпинг. Тук този, който съм поставил на първо място(второ де, след мене) всъщност си е чист акваскейп с бяла пътечка и празнина 1х1.6 горе долу.  То и моето ентри тука по-акваскейп от него няма на къде (даже риби няма) ама така е, когато изведнъж се оказа, че не може да се участва с 2 аквариума в една категория - предпочетох да го пусна където може.

Мога да кажа, че тази категория е по-скоро за да се покажат по-начинаещите и те с аквариумче, макар от тях да имаше няколко много симпатични аквариума - 4, 5 и 15 (който много добре се е справил с едитването:)). Фотошопът на 12 обаче беше доста...спорен, макар снимките му да са отлични.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b

tishovsx

Пешо, мнението ти съвпада с моето за което ти благодаря :wink:
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY