• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.01.2021 14:02

Новини:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


Акваскейпинг конкурс
  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

УЧАСТНИК No2

Започната от Igi, 03.12.2005 19:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Stas

Вярно е, че е много подреден, но... За снимка какъв да го направи? Разхвърлян?
Аз харесвам цветовото усещане, което предизвиква у мен, растенията са хубави и има много живот в композицията. Класирал съм го 3-ти, веднага след собствения и на Евгени.

Longanlon

Болбитиса е обикновен, но е точно по средата под лампите - може би за това става светъл. може и да е защото непрекъснато му махам възрастните листа и оставям само младите.

Наистина ми давате нов поглед върху аквариума ми - без вашите мнения никога, дори и за миг не би ми хрумнало да го окачествя като 'подреден'. Все пак ще съм много благодарен на някакви съвети за това как композицията да стане по-разчупена и какво може да се подобри в нея.

77

свеж с здрави растения :D сложил съм те 10 защото:
1-при сравнително малък аквариум анубиасите не са за отпред ,много са им едри листата и правят аквариума да изглежда още по малък.
2-пътеката(рекичката) като идея е хубава ,но точно с тези ръбати камъчета немога да я харесам :cry: освен това са прекалено големи и са насложени върху основния грунд,според мен трябва да са по дребни и да стигат до дъното на аквариума.
3-рехави и неоформени са и двете групи дългостеблени растения

Longanlon

И все пак никой не казва нищо за името на третата снимка...

dido

По филмите често дават как главния герой изпуска работещия сушоар на любовницата си във ваната дкато се къпе. Надявам се този наистина да е бил на майка ти, щото съм чувал лоши неща за офицерите като им падне пердето  :lol:

Иначе ефекта се е получил чудесно ;-)

miTko

8-мо място...
Longanlon, очевидно ти си основоположник на милитари-стил в акваскейпинга.Честно казано, третата снимка спомага за визията, другото вече гледам са го написали...
Пак дадохме нещо на света, ама света не знае още .... :wink:
Разни мои АКВАРИУМИ 

Longanlon

Цитат на: "Robert Paul H, собстеник на сайта Aquabotanic"I really like that. The plants are in nice well defined groups and not over crowded, and very healthy looking.

Stas

Съгласен!