• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
29.03.2024 08:26

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Тема за общи коментари в категорията

Започната от Boby_, 23.12.2005 19:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Boby_

Много приятно съм изненадан от тази категория - има наистина сериозни участници. Малко ми е тъжно, защото не участва нито един биотопен танганийски аквариум. Толкова ли няма фенове на трофеусите и другите танганийци у нас? Аз лично смятам да сменя езерото и в следващия конкурс да участвам вече с танганийски аквариум, но това е въпрос, който още не е окончателно уреден, така че засега оставам в този конкурс и коментирам участниците, като прилагам и оценки.

П. С. Вече направих това, което се канех, когато писах този коментар (смяната на езерото).  :lol:

cihlidi_fan

Аз лично съм изненадан от всички превъзходни аквариуми. Браво на всички участващи в тази категория. Както всички смятат че имат затруднения с гласуването в Акваскейпинг, за мен лично беше по-трудно да гласувам тук (въпреки че не съм гласувал в Акваскейпинг). Наистина много добри аквариуми! :)  :P
Боби аз исках само да кажа нещо за това което си написал за трофеусите и въожще танганииците.
Аз лично съм влюбен в трофеусите и фронтозите, но като се замисля малко хора могат да си позволят 70лв (и на горе) за една рибка, и се има в предвид че трябва да са на група.
Да не говорим и за фронтозите: първо че са скъпи и трябва да се гледат на групи и 2-ро че искат огромен аквариум а и с него много добра филтрация :roll:  За съжаление това е истината...надявам се някой ден всички да можем да си позволим да имаме 700л аквариуми(че и повече) и скъпи рибки :lol:  :bg
220л. Танганайка
17 Tropheus sp."Red" Chimba, 10 Cyprichromis leptosoma "Utinta"
3 Telmatochromis vitattus, 3 lamprologus ocellatus

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg151.imageshack.us%2Fimg151%2F8813%2Flogocopy&hash=b4ea5442a8466f141a31ed7c3c139d77bd107786

aquamalawi

Поздравявам абсолютно всички участници :bravo
МНОГО,МНОГО силен конкурс, в който наистина силите бяха много изравнени :bravo

РОСЕН

Аз искам да благодаря на всички който са гласували за мен,много съм щастлив. Смятам че конкуренцията в нашата категория беше убийствена. Нямаше салб аквариум, това прави третото ми място още по-ценно и ми показва че се развивам в правилна посока!
Искам още така да поздравя всички участници и всички призьори.Страхотна разлика има между 1 и 2 конкурс ......ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО НА ВСИЧКИ......, нивото се вдигнало много!!!!
Мисля че всичко това нямаше да е така ако не беше и нашия чудесен форум така че пре-спокойно мога да кажа и "благодаряти AQUARIUMBG.COM"

ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ :beer

jkk

Цитат на: "Boby_"Толкова ли няма фенове на трофеусите и другите танганийци у нас?

Напротив има, обаче сега загряваме за трофеусите все още
:lol: . Поне аз лично ще се пробвам по-нататък, но както знаеш те са скъпи риби и не са подходящи за начинаещи цихлиди-фенове като мен :oops:
350 л Малави, 120 л растителен