• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
29.03.2024 02:54

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Представяне

Започната от killiman, 29.09.2016 23:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

killiman

29.09.2016 23:18 Last Edit: 17.10.2016 21:58 by killiman
С доста от потребителите на форума се познаваме, с други предстои да се запознаем.
Казвам се Васко Гогов и откакто се помня покрай мен винаги е имало аквариуми. От 2004 г продажбата на декоративни рибки е изцяло моя професия. Както е видно от името на фирмата любимата ми група рибки са кили рибките. Участвал съм на доста международни изложби и имам няколко много специални за мен награди  - "Най-добра риба на изложбата" от Прага (Чехия), 2010 г; "Най-добра чуждестранна риба" - Одеса (Украйна), 2010 г, трето място в групата Fundulopanchax - Оберхаузен (Германия), 2008 г. както и още няколко десетки първи, втори, трети места и специални награди. Автор съм няколко статии за кили рибките, които са отпечатани в специализирани български и чуждестранни издания.
Завършил съм курсовете "Защита и хуманно отношение към животните отглеждани в зоомагазини и развъдници" и "Хуманно отношение към животните по време на транспорт" в Лесотехническия университет, София. Стопанството ми е регистрирано в институциите и разполага с всички нужни документи. Дори автомобила е лицензиран за превоз на декоративни рибки.
Основните компоненти на асортимента са тетри, шаранови риби и различни видове сомове, но винаги се старая да имам и някои по-нестандартни и екзотични видове риби. Предлагам специални условия за зоомагазини.