• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.03.2024 21:54

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Некоректни членове

Започната от NO CARRIER, 07.05.2009 21:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

cwetalin

Сложи й номера в ignor list и си изхарчи капарото с кеф за нещо, което ще те радва!

met

Защо не поиска да ти плати 60% и след това да и го транспортираш. Така и така имаш ходене в близост :) И да си изкараш още някои лев за транспорта  :-P

*DRINK*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi8.photobucket.com%2Falbums%2Fa48%2Fh0stage%2F1231-1.jpg&hash=3ebdc6eba81d20551df15dac7fc17ea2d362a84a

Георги

Моля, не пишете общи приказки - няма как да разберем цялата истина.

tsokala

Един голям минус относно http://aquariumbg.com/forum/predlagam/prodavam-raboteshti-chiftove-skalarii-36615/

Измекяра се подвизаваше под прозвището danielsz, сега е с нов ник - познах го по скайпа, който е оставил за връзка и по рибите, които се опитва да пробута от повече от месец, даже два.
Купих си една двойка скаларии, които така и не пожелаха да имат потомство, освен това си купих два анцитруса, които уж имали малки, незнам си какво. На всичкото отгоре след като ми ги прати и след два дни ми пише на скайпа - искам си анциструсите - просто нямам думи.
Не се занимавайте с този човек

NO CARRIER

Потребителят е наказан без право на влизане във форума. Това е втората му непристойна постъпка.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

manqka

И аз мога да дам - на sunshine_167.... при мене уговорката беше за 25 родостомуса 30 мин преди да ги прати ми каза че са 23 ок. няма проблем но когато получих 22. Много ме хвана яд. Питам ме дали съм получил рибите. Отговорих и че са 22 и до там ни зов ни стон.

Asmodeus

Цитат на: manqka - 12.01.2012 16:26
Отговорих и че са 22 и до там ни зов ни стон.

същото е и тук...

cheatah

Искам да предупредя,Колегите от форума за да няма прецакани!!След като видях обява на този потребител( mir4o111) за направата на аквариуми по поръчка,бях привлечен от цената(0.50 ст за литър от 1 см кантирано стъкло),уговорихме се за пари,размери,доставка всичко точно,но щял да го достави след 15 дни,само дето след като трябваше аквариумът да е тук петък,но след като му се обадих петък,остана за неделя,пък неделя един работник счупил без да иска аквариумът(който е от 1 см стъкло и  е 225 литра) и сега не си дига телефона изобщо  и ако съм искал нов аквариум да съм му пратил смс,и след 10 дни щял да е готов!Искрено се съмнявам някой да си е поръчал аквариум от него и да му е бил доставен!!

Иван Валентинов

Само не ми казвай че и пари си му дал :-(

cheatah

:-(  Слава богу не ,но се овъртях защото взех грунд,филтри,корени ,химия,растения и осветление и сега трябва да търся или подобен аквариум или да си поръчам от другаде!И съвсем бях забравил да допълня че,и мой приятел поръча заедно с мен 60 литров,ама и той пи една студена вода:)

Mirobg

"Момъка" и в други форуми предлага същата оферта. Но като поразгледаш темите му всичко си идва на място ...
Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

Иван Валентинов

Спокойно,има си колеги който са утвърдени и правят качествени аквариуми и си изпълняват сроковете,освен това цените не са много по високи. :-)

cheatah

Бихте ли ми препорачали някой (на лично събщение) за да не се оплесваме от темата,пък за въпросния( не е момък) а голям мъж и т'ва още повече не му прави чест !!!

NO CARRIER

Ако поне още един се обади да пише че не е получил аквариума си, mir4o111 направо ще го изкараме от пазара.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Slavov

Да кажа само да внимавате със stanislav89 !!! По-добре отидете в казино отколкото да фърлите 4/5 лв по него (+ 5 лева доставка) !