• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.03.2024 20:16

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Великденски конкурс - награждаване

Започната от niky, 28.04.2010 21:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

niky

Какво мислите по въпроса за сбирка с официално награждаване на участниците във Великденския конкурс.
Питам ви вас, защото аз съм далеч и не мога да я организирам.

Другия вариант е наградите да бъдат раздадени на сбирката във Варвара, но тогава едва ли ще има официални представители на фирмите спонсори.

Асен Евгениев

От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Лора

В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

niky

При толкова модератори, администратори, медийни звезди и други изтъкнати акваристи - явно сбирка за награждаване няма да има. :-( Никой с нищо не му се занимава.

За съжаление аз съм далеч да я организирам.

Не мога да разбера българина и това си е.....осигуряваме му спонсори, жури, награди...и той не може да отдели 2 часа да отиде примерно на Подуенския пазар една събота и да се направи що годе официално награждаване.  А наградите са на ниво...не са 5 процента отстъпка ако купиш над 10 бройки  :kreshtja:

Лично аз съм разочарован и не виждам смисъл да има повече конкурси. Ще оставим този за снимки, там гледам има все още желаещи. Сигурно защото няма награди *ROFL*

Гледайте си чуждите сайтове, цикайте с език и това е.

За какво да харчим парите на спонсорите и да си късаме  нервите....няма смисъл.

Хайде, честит ви празник :-(

Асен Евгениев

Цитат на: Лора - 28.04.2010 22:25
Ъъъ, това какво ще рече... :-D
Това ще рече, че съм ЗА да има сбирка за награждаване на победителите от Великденския конкурс, или
евентуално наградите да се раздадат на сбирката на Варвара. Но май съм единствения,
подкрепящ идеята, което е провокирало niky да напише горния пост.
:-(
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

nikolaytoshev

Аз съм твърдо подкрепям идеята за официално награждаване на победителите. Не знам как ще е най-добре. Смятам, че сбирката на Варвара е една много добра възможност.
Всеки иска награда, ама на никой не му се занимава с организирането за награждаването.

Tiro

Неможе на всички да се угоди! Конкурса беше добър и заслужава подобаващо закриване. Където и да е церемонията - ще дойдат които могат, ще се направят снимки, на който не дойде ще му се прати наградата и т.н. и ще се покажат снимките във форума  *dontknow*
120л. Гупи, Сае, Звезден Анциструс

Ако искате да получите от мен отговор на въпрос, задайте го на БЪЛГАРСКИ!!!
След като не полагате елементарни усилия, не виждам причина, аз да се напрягам два пъти: първо - да разчета написаното и второ - да потърся отговора.

Black Adder

Най-добре щеше да е награждаването да стане на сбирката във Варвара, и без това остават 3 седмици до тогава.
От спечелилите обаче, само miTko се е записал което прави начинанието безпредметно, освен ако не решат да се присъединят и те.
От друга страна пък, до 29 май когато ще е сбирката има само 1 неработна събота (22 май) и някак не се връзва на 22 май пътуване до София за Сбирка за награждаването а следващата събота - пътуване до с.Варвара пък за Сбирката за напиването.
Това че няма да присъстват официалните представители на спонсорите не мисля, че е голям проблем, просто ще ги пратят по някой от идващите от София.

miTko

Всъщност miTko си получи нещата от AquaGo тогава още на следващата седмица. Разбрахме се на л.с. и всичко точно. От Сера хабер нямам. Не съм питал phoenix9040 как е при него, но предполагам, че същото. Що се отнася до wars, човека е далече в UK, ако се прибере към Пловдив през лятото...знам ли...Така, че едно такова мероприятие май се обезмисля.
Разни мои АКВАРИУМИ 

SERA

От Сера хабер нямам.

С Ники Начев се разбрахме да изчакаме и след като се уточни дали ще се прави или не официално награждаване ( на срещата във Варвара или друго място ) да решим как ще се раздадат наградите.
Тъй като вероятно официално награждаване няма да има, ще изпратим наградите по пощата.
За целата, моля изпратете ми на лично съобщение: име, точен адрес по възможност с п.код и телефон за връзка.

На wars ще му напиша едно лично съобщение за да уточним как може да получи наградата си.

Поздрави
Сера

phoenix9040

Абе не искам да вдигам скандали и да се караме ,ама поне като обещаете нещо го направете,супер несериозно отношение на Sera, След ен на брой време се сетиха да пратят едно съобщение и толкова. Определено не съм умрял за наградата им ,но се дразня от хора или организации които само тръбят и нищо не правят.
Все пак ако желят могат да пратят продукта си или да го обяват във форума ,аз си предостъпвам правото да го получи който желае.

Относно колегите от Аква Го постъпиха много коректно и бързо (получил съм си нещята им и в момента ги тествам )
1.14. Забранява се рекламирането на търговски сайтове във форума на aquariumbg.com! Спонсорите имат собствени раздели за тази цел.

SERA

Цитат на: phoenix9040 - 06.06.2010 00:42
Абе не искам да вдигам скандали и да се караме ,ама поне като обещаете нещо го направете,супер несериозно отношение на Sera, След ен на брой време се сетиха да пратят едно съобщение и толкова. Определено не съм умрял за наградата им ,но се дразня от хора или организации които само тръбят и нищо не правят.
Все пак ако желят могат да пратят продукта си или да го обяват във форума ,аз си предостъпвам правото да го получи който желае.

Относно колегите от Аква Го постъпиха много коректно и бързо (получил съм си нещята им и в момента ги тествам )

Здравей,
за съжаление твоята награда беше доставена на грешен адрес, но след като я върнаха ние я препратихме. Наградата е изпратена в петък и в понеделник ще е при теб. Извиняваме се за забавянето.

Мисля, че за толкова години във форума сме доказали доколко сме серьозни и отговорни.

Поздрави
Сера

miTko

При мен всичко беше наред. Избрах си начина на изпращане, за което благодаря на Сера.
Разни мои АКВАРИУМИ 

niky

Феникс, не ставай смешен с тия изказвания.
Сера подкрепят акваристиката у нас от години, форума също, освен това тези награди за този конкурс ги осигуриха съвсем безкористно...
Така че...ти може да си отскоро в този форум, но ние и Сера не...

Аз лично исках да направим официално награждаване, защото ми се струва, че много шум и претенции има преди конкурсите, а след това ...нищо.
За съжаление не съм в страната и дистанционно нищо не направих....Дори за предишната сбирка трябва да благодаря на Лусио...защото не се намери друг който да запази една кръчма....Другите двама администратори и тя имаха проблеми...така че ...нищо не стана.

Както и да.
Аз искам да благодаря на всички наши спонсори, без които нямаше да има все по-хубави и сравними със световните аквариуми.
А недоволни винаги ще има.  :-(

SERA

Здравейте,
Нека не спорим излишно кой крив и кой прав. Забавянето на пратката е факт, за което ние вече се извинихме. Изпратена е в петък т.е. един ден преди твоето питане. Надявам се, че наградата е получена и всичко е наред.

Още веднъж извинявай за забавянето и благодаря за участието ти в конкурса. Аквариума с който участва определено заслужаваше да се види.

Спожелания за бъдещи успехи
Поздрави
Сера