• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
25.04.2024 14:48

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Продак храни?

Започната от martinis, 10.08.2005 13:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

aquamalawi

Цитат на: "Sorrow"Не съм ползвал всички от храните на Продак, но за някои имам впечатления. Фаворит ми е хирономусът им. Имах партида диви пантодони, които започваха да измират от глад, но отказваха всяка предложена храна, включително български хирономус. Единственото , което ги спаси беше хирономусът на Продак. Много добри впечатления имам от биогран и биофуд при морски риби, които за мен са най-добрият атестат за една храна. Таблетките за сомове също са добри, гранулатът за златни рибки и храните за кои са чудесни.  За ежедневно хранене хай-фи ми се струва по-слабичка, но пък рибите няма да затлъстяват :)  Другите не съм ползвал.
 За активния въглен мога да гарантирам, защото го ползвам вече в десетки морски филтри и се справя отлично, а смесения със смоли си стана просто класика. Зеолитът също е много ефективен.
Ясно е че това е реклама на PRODAC, но нека е коректна.
Пич,  вносител на PRODAC в продължение на 3 години беше фирма АКВАДИЗАЙН и лично аз Боян Шушлин (а варненците(вие?) гледайки отстрани явно са решили че е голяма далавера :wink: ...... ).
Сега не внасям по 3 основни причини:
-1- като изключим CIHLID STICKS, BIOGRAN MEDIUM и донякъде HI-FI  другите им храни не стават за нищо,  а HIRONOMUS от които ти си "доволен" и RED са си чист БРАК(забеляза ли как "ухае" RED :oops: )
-2-В София дори и на много по- ниски цени от варненските  :wink: храната не можа да пробие(още като се видяхме ти загатнах че ще се набуташ....)
-3-(но не последно)по некоректни търговци от Италианците няма :oops: , гледат да те набутат със стока а същевременно предлагат на ВСЕКИ до който могат да стигнат, от което естествено следва че няма "официален вносител"........
Мога естествено да пиша още много по тази тема но не виждам смисъл.
Дерзай и продавай бързо - сроковете на храните изтичат :twisted:

Sorrow

Явно ме смяташ за друг човек, защото нито съм те виждал, нито съм разговарял някога с теб. Аз лично не внасям нищо и дори нямам фирма :lol:  А хирономусът си е много хубав, не зная на теб какво ти е направил :lol:  За политиката на италианците не мога да коментирам нищо, но чух че и "пловдивчани" се натискат да внасят Продак - явно наистина е далавера :D  :D  :D
   Ако се чувстваш обиден от нещо  в поста ми - извинявай, но и поставянето на всички "варненци" под общ знаменател не е много коректно.
   Не се нахвърляй на хората без дори да знаеш кои са :wink:


p.s. Ако темата беше за храни на Тропикал или друга фирма и за тях щях да си кажа мнението :deal

Stas

Дотук разбрах само, че aquamalawi = Боян Шушлин.
А, и още, че италианците са кофти...
А за ПРОДАК - определено имат продукти (не храни), които са добри, но Бояне, разбирам защо не ти се занимава с тях.

aquamalawi

Явно не съм бил разбран правилно.
Нямам нищо против който и да е варненец, но съм против реклама на какъвто и да е продукт да се гради на несъвсем верни твърдения.
p.s. За 3 години внос на PRODAC и аз бях многократно изправен пред дилемата: без реклама или лъжлива реклама......

killiman

За каква реклама става дума? Че човека си е нахранил пантодоните с италианския хирономус? То по тая логика цялата тема е реклама.... :)

Similar topics (5)

46948

Публикации: 0
Прегледи: 2120

41700

Започната от mcbobi


Публикации: 11
Прегледи: 5792

11430

Започната от pisna-mi


Публикации: 6
Прегледи: 7137

3326

Публикации: 7
Прегледи: 4124

315

Започната от abaro


Публикации: 23
Прегледи: 13021