• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
29.03.2024 00:03

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Хокайдо и неговото приготвяне

Започната от Caxapa, 12.09.2019 12:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Caxapa

Здравейте! Някъде преди години бях чел за тиква Хокайдо която се сушеше и после се давала за храна на риби и скариди. Търсих в интернет но не намирам препратки. Някой може ли да помогне? Благодаря!

Caxapa

Така, тиквата няма как да чака и беше нарязана през ренде Вьорнер на чипс. Съхне в момента като продължавам да търся препратки за това как се дава на скариди и риби. Дадох прясно нарязана на риби и скариди и се пукнаха да хрупат.

Caxapa

Мълчанието е злато!  Честито!

niki_o

Цитат на: Caxapa - 17.09.2019 18:08
Мълчанието е злато!  Честито!
В общи линии да повторим-отпускарски сезон,но форума не е мъртвило!
Все още ли милиш така?
Има една ежедневно активна тема и то тя е за кафе :-P
Та дали ще се направи нещо за да се спаси последния смислен форум в БГ аз незнам,но е жалко това което се случва!
Верно ли Феис групите отнемат от интереса или хората прогонени там от форумите и неясната им управа излезнаха по-интелигентни и магнетични?
Интернет създал Интернет затрил!
Наясно си ,че малко по-на Запад от БГ има Интернет и Феис ,но впреки това форумите си същесъвуват-къде сгрешихме НИЕ?

NO CARRIER

А, бе, донякъде и аз имам вина, че сложих тоя надпис отгоре. Както винаги, плановете се промениха няколко пъти, но другата седмица излизам в отпуск и ще го оправя. :-)

Иначе за тиквата, бързо търсене показа, че я режат с картофобелачката и я сушат, но нещо не ми се видя сериозно да пускаш сушени чипсове в аквариума, а нямах много време да потърася.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Caxapa

Коко! Писах, че съм нахардахушкал /нарязъл/ на рендето и даже вече съхне. Форумите  за които ми приказва Ники  тук на "запад"  които посещавам съм ги преровил. Не е болка за умиране дали  ще направя сушена тиква за моите питомци. Като отида в магазина ше попитам дали продават и ще си купя. КОй как се опитва да спасява един форум си е негова грижа. Аз  оставам верен на този форум. Зададох въпрос съвсем нормален а започна се да се дават изказване, че форума не вървял....Не ми се вярва и  не съм убеден в това.

Caxapa

Та вече е готов чипса от Хокайдо. Малко тънък стана макар, че рязах   на различна дебелина. Сухата маса  ще изчакам още да се изсуши. После ще правя експерименти по хранене на питомците.   Този който съм гледал по клипове и обяви е доста по дебел. Явно шайбите, трябва да са по-дебели. Ще се пробва   докато достигнем  желан резултат.