• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
19.04.2024 17:55

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Сайт за цихлиди!

Започната от TURBO, 23.11.2004 11:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

TURBO

23.11.2004 11:22 Last Edit: 27.11.2007 09:10 by NO CARRIER
Днес докато си ровичках из нет-а открих този сайт:

http://cichlids.8m.com/

Thor

..... но се надявам да се развие в правилната посока!;-)))

Boby_

Освен, че са сложили само 5-6 вида риби, са им объркали имената (по-точно използвали са такива, които не се използват отпреди 10-тина години), а на всичко отгоре са пльоснали профилите на видовете на английски, без да си направят труда да ги преведат. Снимките им са кошмарни, а аквариумът изглежда зле. И имат самочувствието  да предлагат риби за продан...  :lol: Весел сайт като цяло.

discus

Цитат на: "Boby_"Освен, че са сложили само 5-6 вида риби, са им объркали имената (по-точно използвали са такива, които не се използват отпреди 10-тина години), а на всичко отгоре са пльоснали профилите на видовете на английски, без да си направят труда да ги преведат. Снимките им са кошмарни, а аквариумът изглежда зле. И имат самочувствието  да предлагат риби за продан...  :lol: Весел сайт като цяло.

този сайт не е ли на ники

Boby_

Не може да е на Ники. Първо той (за съжаление) не е добре със зрението, второ (пак за съжаление) не ползва Интернет и трето вчера бях за последно в базата му - рибите и аквариумите му изглеждат по съвсеееееем различен начин, далеч по-добре.  На всичко отгоре това тук са само най-най-стандартните и разпространени малавийци и танганийци. Ники има десетина вида само от рода трофеус, някои от които изключително редки и трудни за отглеждане, за малавийци да не говорим. :wink:

Longanlon

с тия pop-up реклами да не се надяват да им вляза пак в сайта. винаги съм мразил този вид печалбарство, тъй като ми бърка и в нервите и в интернет-трафика.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b

discus

Цитат на: "Boby_"Не може да е на Ники. Първо той (за съжаление) не е добре със зрението, второ (пак за съжаление) не ползва Интернет и трето вчера бях за последно в базата му - рибите и аквариумите му изглеждат по съвсеееееем различен начин, далеч по-добре.  :wink:

Значи просто има съвпадение на имената
http://cichlids.8m.com/about.htm ето ги собствениците

Boby_

Цитат на: "discus"
Цитат на: "Boby_"Не може да е на Ники. Първо той (за съжаление) не е добре със зрението, второ (пак за съжаление) не ползва Интернет и трето вчера бях за последно в базата му - рибите и аквариумите му изглеждат по съвсеееееем различен начин, далеч по-добре.  :wink:

Значи просто има съвпадение на имената
http://cichlids.8m.com/about.htm ето ги собствениците

Да, сега ги видях и аз.  :lol:  :lol:  :lol:
Този сайт е живата история! Братът на Ники (Адриан) е в Испания от поне 7-8 години. Снимката на Ники е отпреди катастрофата му. Когато е правен сайтът, много вероятно имената на рибите да са били актуални, а в България да не е имало други от тях.  :lol:  :lol:
А аз подходих с презумпцията, че става дума за нов сайт. Купон! Като видя Ники, ще го питам кога е правен този и ще пиша тук.  :)

dido

Цитат на: "Longanlon"с тия pop-up реклами да не се надяват да им вляза пак в сайта. винаги съм мразил този вид печалбарство, тъй като ми бърка и в нервите и в интернет-трафика.

Абе хора, ползвайте Mozilla. Зарежете го тоя допотопен Internet Explorer :-) В мозилата тия проблеми с pop-up -ите са решени отдавна.

Longanlon

пробвах я, ама нещо прекалено ми е различна. ако има вариант с интерфейс като на експлорър...
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b

NikolaV

Пробвай MyIE 2.
http://www.myie2.com/
Работи върху IE, но е далеч по-джиджан. :-)

dido

Има такива обвивки на експлорера, но те използват един и същи бъгав енджин - самия IE :-) В него са всички беди :-) С мозилата е далеч по-безопасно да се рови в нетта и не забива толкова често както IE.

В интерфейса не намиран нищо странно. Има си ги същите бутони както IE. За да бъда по-точен навремето IE/MS открадна интерфейса от дядото на мозила - Netscape.

Лично аз използвам мозила вече 2 години и като седна пред IE се чувствам все едно съм се върнал в еолита :shock: .Страшно дърво е   :lol:

Raven

аз съм с мозила от известно време - откакто се назобих с вируси от едни руски сайтове , и съм много доволен - много по безопасна е и се свиква веднага с нея.
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG


Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

dido

Ами човека си знае :-)

patter

Хайде и аз малко по оффтопика :-)

 IE в момента е равно на огромна дупка в сигурността. Повечето вируси и поразии стават именно през него.

 Погледнато от друга страна IE не спазва много от приетите стандарти за правене на страници ...

 съвета за Mozilla е наистина добър, дори и да не е само заради поп-ъп-ите, защото и IE вече ги забранява (поне след SP2 на XP-to)

Similar topics (5)

6085

Публикации: 0
Прегледи: 1992

44619

Публикации: 6
Прегледи: 3243

11155

Публикации: 7
Прегледи: 4665

6126

Публикации: 8
Прегледи: 4759

57265

Публикации: 9
Прегледи: 3630