• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.03.2024 17:00

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

За Аквариума в зоологическата градина

Започната от Vlado, 28.09.2004 23:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

martinis

... Ами аз утре - събота, май ще ходя на гости в зоопарка, естествено да разгледам рибите :lol:  Вече ще стане година откакто не съм ходил... а са много хубави аквариумите, да. Тъкмо ще видя има ли някакъв напредък с ... табелките. Може и нови обитатели да срещна..?

Stas

Ами бяха хубави, но сега... Айде ще разкажеш.

martinis

...Здравейте,
ами незнам и аз какво да разкажа за зоопарка. Само с две думи: Същото като преди 7 месеца. Разлика не видях, освен може би, че някои обитатели в терариума са си направили ремонт на жилищата, а част от тях са в нови жилища с алуминиева дограма.  :lol:  :lol:  :lol:

За рибите..? Ами поне съм радостен, че нещата са си същите, а те не са толкова отчайващи. Затова искам и тук, публично да благодаря на Владо за това. Той всъщност къде е? Не го виждам да пише във форума?  :?:
За съжаление нищо не е станало от хубавата идея за табелките с надписите на аквариумите.
Направих и снимки, но имам един банален проблем...не ми се смейте, моля ви.  :oops:  Снимах с телефона си, Самсунг Д500 , уж правел страхотни снимки, в което вярвам, но проблема ми е, че нямам още никакъв начин да ги сваля от телефона на компютър... Но ще ги покажа, щом това стане.
И така, благодаря, че като цяло нивото в аквариума на зоопарка е запазено. Е, имаше малко алги в два-триаквариума, но какво пък..., и аз си имам :lol:

Vlado

Цитат на: "martinis"Затова искам и тук, публично да благодаря на Владо за това. Той всъщност къде е? Не го виждам да пише във форума?  :?:
За съжаление нищо не е станало от хубавата идея за табелките с надписите на аквариумите.

Много мило! Но всъщност от няколко месеца си е тук титулярът на Аквариума Радко и той се занимава с рибите, не аз. Та похвалите (и критиките) - към него.

Напоследък имах много работа и не съм имал вртеме за форуми:(

Табелки вече има - временни с имената на рибите и снимка. Скоро ще правим нови заедно с Миазоо, но още умуваме за дизайна на рамката.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.aquael.pl%2F_images%2FBaner_main.jpg&hash=ce3a2e621ee2cdd4e8f4513fba0aad85bc52e813

dido

Добре дошъл на Владо... :beer

Отдавна не си се вясвал.

Vlado

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.aquael.pl%2F_images%2FBaner_main.jpg&hash=ce3a2e621ee2cdd4e8f4513fba0aad85bc52e813