• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
29.03.2024 07:05

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Воални неони

Започната от filio, 24.11.2010 10:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Morphined

Цитат на: Morphined - 05.02.2011 18:10


Пробвай с обикновена мъжка велифера. Аз така ги въдя.

Цитат на: wwladoo - 05.02.2011 20:57
Ако кажеш сега че си вадил от балонка и нормална велифера --поколение балонки спирам да пиша 

Верно разводнихме темата. Сори,трябваше да ти покажа все пак,че съм написал ВЕЛИФЕРА,а не обикновена молинезия. Мислех,че опитваш с мъжки балонни. Имах напредвид обикновена велифера,а не обикновена молинезия. Да,много хора не знаят,че балонните са велифери и аз съм забелязал.. Сори пак за спама.

wwladoo

Цитат на: wwladoo - 05.02.2011 20:57
Колега нещо не си разбрал--не става на въпрос изобщо за развъждане---а да порастнат и станат балонки--------и естествено че се чифтосват с велифера,(аз съм вадил малки и то не един път излизат нормални риби но както и при другите велифери бавно растат)--те са вид велифера-- балон, а не са молинеза --балон както повечето им викат--но нали велиферата е от семейството на молинезиите и затова!!!Ако кажеш сега че си вадил от балонка и нормална велифера --поколение балонки спирам да пиша,защото е хубаво човек да експериментира--няма лошо ,но когато почне много да се взима  насериозно, понякога пада голям смях( знам че обичаш да подскачаш--така че моля те по спокойно подходи поне този път) !!!Естествено,че и има нещо на балонката и то сериозно --т.е. външна намеса--нали за това иде реч.Но хайде че оцапахме темата--а тя е Воален неон -- достатъчно  *MODERATOR*  
Колега ти пак не ме разбра,прочети хубаво какво съм написал--вадил съм поколения и то не веднъж--между балонка и обикновенна велифера мъжка--- но не стават балонки, а нормални молинезии- велифери които като всички велифери нарастват изключително бавно  в това е проблема --а бях написал че между женска и мъжка балонка --поколението не е Балонки а малки молинезии-велифери джуджета които не порастват повече от 2.5см--т.е. Пробвал съм всякакви варианти но Балонки не се получават --точно това споделям,че има външна намеса или химия или някакво ГМО с разпад при поколението,т.е. не се наследяват от родителите генните белези!!!
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ