Българска Аквариумна Енциклопедия

ЗА ФОРУМА => Архив => Темата е започната от: kuvert - 25.03.2018 16:57

Заглавие: Шуробаджанащината във форума
Публикувано от: kuvert - 25.03.2018 16:57
Има ли шуробаджанащина във форума на БЪЛГАРСКА АКВАРИУМНА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ?!?
Има я,откакто го има форума. Член съм на този форум от 2008г.-вече 10 години и не съм спрял да се сблъсквам с ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА. Там,ако не си НАШ ЧОВЕК винаги ще има за какво да се заяждат с теб-неграмотен си,неразбиращ си...Винаги ще има причина някой да ти размахва пръст със закани за бан. Винаги има някое правило,което си нарушил и трябва да послушаш ПРАВИЛНИЯТ ЧИЧКО какви съвети ти дава....А стигнеш ли до обявите в раздел ПАЗАР-оле майкооо! Нямаш ли милосърдието на някой от НАШИТЕ ХОРА-обречен си! От години продавам торовете си в този форум (или поне се опитвам). Дълго време ми беше обяснявано,че не мога да извършвам търговска дейност във форума. Е да,ама друг НАШ ЧОВЕК може.... Последва компромис-плащай си и ще продаваш. Ама НАШИЯТ ЧОВЕК ще си продава без да плаща! Скандали,караници. Да е мирно и кротко-всички ще си плащат. Появява се някакъв плагиат,търговец ,с COPY/PASTE на НАШИЯТ ЧОВЕК и бурни реклами за СВРЪХНОВИ ПРОДУКТИ,НЕВИЖДАНИ ДОСЕГА ОТ ЖИВ АКВАРИСТ... Разобличаваш го с факти,а не голи думи. Резултата-ГОНЯТ ТЕ ОТ РАЗДЕЛ "ПАЗАР". Остава НАШИЯТ ЧОВЕК да продава. Минава известно време-появяват се и други търговци на торове. Отново пускам търговска обява  редом до техните. Резултата-моята обява е ИЗТРИТА,въпреки,че е 100% идентична с още две такива обяви. Е как по друг начин да го наречеш това,освен ШУРОБАДЖАНАШКИ ФОРУМ!
(https://s18.postimg.cc/aiy0fz42h/image.jpg) (https://postimages.org/)
Заглавие: Re: Шуробаджанащината във форума
Публикувано от: asito - 25.03.2018 20:12
Е то цялата държава на шуробаджанащина се крепи ,заложено ни е в манталитета :) Тези хора не ги видях в списъка на спонсорите,т.е.ако не си плащат за обявата,редно е и твоята обява да стои.Ако пък си плащат,то е редно да имаш възможност и ти да си платиш и публикуваш.
Заглавие: Re: Шуробаджанащината във форума
Публикувано от: mitko8899 - 25.03.2018 22:57
В конкретния случай не мисля,че може да се говори за шуробаджанащина.
Имам спомени за мнение из някоя от темите,в което се казва,че kuvert е извършвал търговия известно време,може би месеци,преди статуса му да се актуализира на спонсор.
Мисълта ми е,че обявите на колегите са от преди няма и 20 дни....може би и на тях им е отпуснат известен ''free'' период,за да преценят ще генерират ли достатъчно продажби през форума,които да оправдаят плащането на такса.




Заглавие: Re: Шуробаджанащината във форума
Публикувано от: NO CARRIER - 26.03.2018 07:14
Според правилата на форума, ако искаш да ти бъде изтрита тема от раздела, пускаш доклад. Е, аз вчера видях, че си докладвал темата и я изтрих. Да не би някой да ти е хакнал профила? Каква шуробаджанащина те гони, какви скандали?

(https://s6.postimg.cc/biw16w9sx/screenshot_2018_03_26_at_07_12_10.png)
Заглавие: Re: Шуробаджанащината във форума
Публикувано от: NO CARRIER - 26.03.2018 07:24
Видях какво е станало. Явно не са били изтекли пълни 7 дни от последния коментар и не е имало възможност да се коментира отново (справка - правилата). В доклада е имало въпрос, който не съм видял и съм я изтрил.

Темата е възстановена, извинявам се за причиненото неудобство.
Заглавие: Re: Шуробаджанащината във форума
Публикувано от: kuvert - 26.03.2018 07:41
Ако е така,както написа-извинявям се за написаното в началото.
Заглавие: Re: Шуробаджанащината във форума
Публикувано от: zariio - 26.03.2018 07:45
А не беше ли по-нормално да се свържеш първо със администраторите преди да се изкарваш пак жертва?
Не си ли се замислял как пък все ти си си жертвата?Дали проблема не е в теб?То не бях аз защитавания,СЛед това Иван,сега сигурно Евгени и румънеца?
Не ти ли омръзна или така си ти харесва да се чувстваш все ти онеправдания  *ROFL*
Заглавие: Re: Шуробаджанащината във форума
Публикувано от: Nebunu - 26.03.2018 10:05
 *THUMBS UP*