• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
29.03.2024 13:04

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Огнена змиорка

Започната от Embata, 16.06.2014 17:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Embata

Здравейте ако някои има такова змийче ще помоля да сподели малко опит с отглеждането му.Змиорката е 5-7 см и откакто съм я пуснал(преди 2-3 дни)си стои под 1 камък и само замалко си показва главата,за да огледа какво става и се скрива.При това положение храната бива изядена преди тя да забележи,че е там.Та въпросът ми е с каква храна да я заинтригувам,че да излезе да похапне.Четох доста и гледах клпове,че номерът ставал и с червейчета,но не съм сигурен дали ще се получи,защото само като се приближа да аквата и тя се скрива в камъка,а при това положение нещо друго ще и отмъкне закуската :Д.Та ако някои може да сподели малко опит ще съм безкраино благодарен.

Caxapa

Надявам се, че няма да пускаш следващи теми с едно и също съдържание и въпроси! 

Embata

Не пуснах тази с идеята да изтрия другата,защото ми се стори неуместо мястото и,но се оказа,че не стана номера с триенето...Извинявам се че станаха 2-еднакви,но тази змиорка е първото нещо в аквата,което взимам без предварителна информация..А въпреки че има много инфо за тях не намерих конкретна информация за малките(или поне такава свързана с въпроса).Надявам се разбираш,че просто искам да не згафя нещо.

Caxapa

Предната ти тема е изтрих аз понеже явно не си чел правилата..Ще помоля да го сториш! Колкото до това, как се хранят тези жовотни, имаше тема с подробности  писана от колега отглеждал такива змийорки.

Embata

Ще потърся отново,понеже не намерих подобна тема до сега.Благодаря за насоката взе пак,а за правилата ще има хвърля пак 1 поглед.

Caxapa

Май се казваше " ламята Спаска" с търсачката на форума, би трябвало да излезе.

Embata

Неможах да я открия ''Ламята Спаска'',но за сметка на това получих няколко изчерпателни отговора на моя въпрос....
Може да махнеш темата-смятам,че научих това което ме вълнуваше..

И отново благодаря за помоща :)