• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
23.04.2024 11:41

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

моля за помощ

Започната от velis, 11.12.2010 13:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Mirobg

Цитат на: velis - 01.06.2011 19:26
:'( :'( Днес съобщавам,че умряха родителите.Изкарах поколение от тях,но едното рибенце като малко умря,а другото порасна и почна да се движи като спирала и на следващия ден хвана влака,но нищо поне се научих да гледам рибки малко от малко.Така,че спирам засега да отглеждам рибки по-натам може да си взема пак гупи,но ще видя.Засега ще влизам всеки ден във форума за да помагам на хора които се нуждаят от помощ.
Баце по-добре недей!
Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

velis

За кое да не правя

ivotri

02.06.2011 13:44 #32 Last Edit: 02.06.2011 22:21 by ivotri
Вземи си нови риби. На всички са ни умирали риби, без това не може (неизбежно е). Въпроса е да осигурим добри условия и да могат рибите максимално и пълноценно да се равиват.  Вземи си нови гупи осигури им всичко и те на практика сами се гледат. Забелязал съм че колкото по-малко се грижа за тях, толкова повече живеят. Всмисъл това детого пише по книгите хранене по часовник, смяна на водата всяка седмица. Всичко е относително трябва сам да осетиш кога има нужда. Никога не пресилвай нещата.

stilista

Цитат на: velis - 02.06.2011 13:23
За кое да не правя
Да не даваш съвети!
С дума можеш да нараниш. С речник – да убиеш.

velis

Нямам впредвид да помагам на хората в раздела живородки,а в лабиринтови.Имам бети от 4 години и доста се понаучих да ги гледам.Не съм имал жертви.