• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
09.08.2020 11:11

Новини:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


Акваскейпинг конкурс
  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Гупата ми хапи златната рибка по опашката

Започната от ribarq_555, 10.06.2009 21:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ribarq_555

ок
: 10.06.2009г 22:10ч
кажете кой да оставя моля ви имам си всичко но аквариумът е 13 литра
Запазете българското пишете на кирилица!

validol

Хората по-горе в темата са ти отговорили, остави гупата и най-много си вземи още една.

miTko

Разни мои АКВАРИУМИ 

filio


Radinka

Хората от зоомагазините който се водят продавач-консултанти просто гледат да ни вземат парите. Преди няколко дни в зоомагазина в Мол Варна обяснявам на продавачката че имам 15о литров аквариум и 7 златни рибки и ще го сменям и тя ми вика цитирам: "Глупости,ти в тоя аквариум имаш място за още най-малко 20 даниота или гупи или каквото си избереш." и аз почвам да и обяснявам как ще им е тясно и тя пак почва нейното: Те ли ти казаха че им е тясно?" Как може да има такива хора и аз съм продавач но никога не гледам да набутам хората.
златарник,скаридарник и жабарник

Walfman

*STOP*По добре потарси още инфо в интернет :-D и само да ти кажа че ако ще гледаш златни рибки по добре ги комбинирай с телескопи и др. от този вид.
Ако някой те обиди, СПРИ, помисли, преброй до10, и след това пречукай гадното копеле!

bells

Не се доверяваи на продавачите от магазина,защото тях ги интересума само колко ще спечелят. Аквариума ти е малък и за златна риба и за скалария. Колкото и да са красиви тези риби няма смисъл да ги гледаш. Разгледай снимки на големи златни риби и скаларии и си представи да плува в твоя аквариум. За период от 1 седмица и аз бах гледала малка златна в аквариум с подобен натмоя литраш и гупи и наистина се наблюдаваше агресия от страна на гупата. Остави си една,най- много 2 двойки гупи. Ако решиш да ги оставиш всички заедно както сега само ще те е яд като умрат, а това е сигурно.  ;-)