• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
19.03.2024 13:53

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Коментари за КЛАСИКА В ЖАНРА 3 - "Красивите Сиамски войни" + СНИМКИ

Започната от denzel, 12.02.2007 01:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

denzel

UNIQUE !  *YES* *OK* *THUMBS UP* без думи...
имам и аз една красавица синя с воални плавници,ама още и израстват след последно накъсване ! 
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.best-carp.com%2Fbilder%2Flogo.jpg&hash=0f8b9d5c6c27d71728f3297bd6a7e7c7ce52b680

rakim

Човече ти ме убиваш с тези статии *privet*Нямам думи,ще кажа само мерси и браво  ;-)
540л Южна Америка

versicolor.net

Цитат на: T_H_A - 12.02.2007 01:56
Радвам се, че ви харесват. То всичко хубаво ама качването на снимките е изключително пипкава и респективно бавна работа. Тези 269 съм ги качил за 3 часа постоянно висене пред компютъря. Не се оплаквам, защото тази красота заслужава да се види, ама ако някой знае по-бърз начин за качване на снимки да каже. Имам в предвид да се качва цяла папка директно, а не снимка по снимка!?!

Насладете се на снимките!  :wink:
Чрез ftp . Ти къде ги качваш ?

Boby_

Поздравления за статията!

Иначе за снимките versicolor е прав. Ако си регистрираш акаунт на data.bg или на друго подобно място, ще можеш да ползваш ftp и да ги "хвърлиш" всички наведнъж.




versicolor.net

 Аз мога да ми дам фтп достъп , само да не ме подгонят заради нелегалните снимки  :-X
Не е ли по-добре да даваш връзки към снимките .Или поне да са по-малко .
Компютъра ми е слаб и отнема адски много време да се зареди темата , сигурно не само аз страдам от този проблем  %)

Тони

 *THUMBS UP*Поздравления за трите статии!
Чакам номер 4,5,6.... 100 *DANCE*

Снимките наистина идват малко в повече (трудно се зареждат), но щом ти се занимава, ще търпим!

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg293.imageshack.us%2Fimg293%2F4525%2Fdsc01245editedzg1.jpg&hash=2c575e6a505c8a44fc649f5cdac35d60b1303f00Тука ред нема, ама требва да се спазва!

NO CARRIER

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Живко

Чудя се как да се изразя за да не засегна човека вложил труд в тези статии. Защото това наистина е много време отделено заради всички нас.
Затова ще карам направо и се надявам, че ще бъда разбран правилно.

@  T_H_A
Тези статии носят обща информация за видовете които описват. За тези видове е писано на хиляди места и аз винаги съм се дразнел на повърхностното описание. Никъде няма описание на параметрите на водата, на специфичните проблеми при отглеждането на определен вид. Изисквания към растителност. С какви риби могат да живеят в общият аквариум. Да не говорим, че в описанието на развъждането са пропуснати всички дребни детайли.За захранването на поколението да не говорим.
Преди около 25 години търсех информацията за бетите и попадах на точно такива описания. Умирах си от яд, че няма повече подробности.
Боже. :-[
Няма начин да не се жегнеш от думите ми, но трябва да се каже.
Във форума има доста коментари, които изчерпват почти напълно темите по статиите. Може би е добре да се добавят. Така и така си почнал :-)
Никой не се е родил научен.

Живко

Ами аз нямах в предвид, че повтаряш теми. Опазил ме бог.
По-скоро мислех да се възползваме от етусиазма ти, като впишеш коментарите в статиите. Така ще станат по-пълни.
Сега се сещам, че като почнеш статия за някой вид, можеш да пуснеш тема и в нея всеки който разбира и се е занимавал с този вид да сподели в един пост по-специфичните неща. Мисля, че доста хора ще се отзоват. Така и ти няма да се луташ във форума търсейки полезна информация.
Никой не се е родил научен.

Boby_

Отговарям на Живко и T_H_A.
T_H_A, съгласен съм, че коментарът на Живко е леко остър. Но в него има смисъл. Не в частта му за повтарянето на теми, разбира се, а в тази, че с общи усилия нещата могат да станат дори по-добри.
Затова разделих темата от коментарите и я отключих. Чакам от всички, които знаят и имат опит, още информация за тези рибки - това ще направи започнатото от теб още по-добро, а точно това е целта според мен.

Ще направя същото и с другите ти теми - могат да станат изключително добра база за споделяне на опит за някои от най-популярните рибки.


Boby_

Boby_

Цитат на: T_H_A - 13.02.2007 11:39
Само да попитам допълнителна информация къде да добавям в темите или към коментарите!?!  *UNKNOWN*

Където прецениш, че е по-удачно. Темите са си твои, в съдържанието им нямам никакво намерение да се бъркам. Смятам, че имаш пълното право да си допълваш и редактираш собствения текст така, както намериш за добре. А за останалите - коментарите. ;-)

ke4o

защо не виждам статията и многото снимки които виждах преди 3 дена 

discus

Цитат на: ke4o - 26.02.2007 00:21
защо не виждам статията и многото снимки които виждах преди 3 дена 

*offtopic Защото както винаги нямаш навика да четеш.Попрегледай темите и ще разбереш защо :-P

Longanlon

А, значи Живко и Боби са виновни за това човека да се обиди и да си изтрие всички постинги, включително и статиите. А аз съм бил лошия...
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b

Boby_

Цитат на: Longanlon - 26.02.2007 09:34
А, значи Живко и Боби са виновни за това човека да се обиди и да си изтрие всички постинги, включително и статиите. А аз съм бил лошия...

Не разбирам в какво точно ме обвинявате. "Освободих" темите от излишните коментари, закачих ги най-отгоре в раздела, дадох възможност да бъдат допълвани и обогатявани чрез смислени постинги... Ако някой не понася различно мнение, това не е мой проблем.
Както се казва, съдритко Петко - празна му торбичка.