• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
26.04.2024 04:26

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

лоши принобрами!!!

Започната от dobriii, 07.11.2009 15:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

dobriii

здр колеги......имам аквариум във който до онзи ден имах 2 гупи,2 хелера,1 анциструс и 9 едномесечни гупи които си живееха спокойно и щастливо-плуваха си всички заедно и се хранеха редом с големите! но преди два дни си купих две принобрами които уж не се водят агресивни или лакоми а напротив много мирни и плахи рибки,но не се оказа така :-( пуснах ги в аквариума и след 1 час до ден днешен останаха само три от малките гупи,които хич не са малки и дори бяха започнали да се оцветяват.видях че принобрамите започнаха да ги гонят яростно и сстанаха само три и си крият постоянно.... незнам но много ги намразих тея рибета!!! от раждането на гупичките до сега си се грижех за тях и нямаше проблем и за час вече отраснали гупички изчезнаха заради тея злобни принобрами! много ме е яд ]:->   

mejdupraznika

Незнам дали има конкретен въпрос зададен или искаш само да кажеш че са агресивни рибоците. Бих те посъветвал да намериш дом на тези разбойници и да си гледкаш гупите щом си ги уважаваш.

dobriii

те вече направиха белята-няма смисъл да им търся нов дом...... а искам да попитам женската ми хелерка май е бременна,корема и е страшно издут ! как мога да разбера дали е бременна със сигурност за да заделя в родилката?