• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
29.03.2024 00:35

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

6 литров аквариум с 5 рибки

Започната от amazingxstar, 20.06.2012 18:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

amazingxstar

Цитат на: terier4o - 22.06.2012 17:14
И най-жизнената и здрава риба да я сложиш в 6 литров аквариум с още 5/6 други риби ... след известно време просто ще си умре. Водата в такъв малък обем и толкова риби .... много бързо става ''отровна'' в следствие на гниенето на остатъците от храна .... и фекалиите на рибите и рибите за това ти умират . Нито една от рибите не е за този аквариум . Най-лесното което можеш да направиш е да напишеш името на рибата в гугъл и да прочетеш малко информация за нея ... там би трябвало да пише и от какъв обем се нуждае  за да живее .
И останалите риби ще умрат .. след известно време и мисля , че това време не е много на далече в бъдещето . Спри да купуваш риби и ако  всички риби измрат просто не купувай други риби докато не си вземеш аквариум . Във ваза се слагат цветя , риби в домашни условия се отглеждат в АКВАРИУМ.
Нещата които съм ти подчертал не кореспондират с истината


Ок разбрах ,не е нужно да се караш... просто нямам в момента аквариум , в близко бъдеще ще си купя ,казах че в момента  нямам пари... ученичка съм... а за да им запазя живота ,сменям водата всеки ден.. и знам ,че се отглеждат в АКВАРИУМ ... не ме мислете за толкова проста , а относно продавачите не си попадал на ... нека да не казвам.... В момента освобождавам място за аквариума ,който мисля да си взема 60 литра (просто  за по - голям няма място) ,а този мисля да го използвам за отглеждане на скариди или за  НАНО аквариум ,не съм решила още ...или пък за ваза не се знае...