Hello !

International Balkan Aquascape Contest
Страници: 1 [2]  Всички   Надолу
Автор Тема: Великденски конкурс - награждаване  (Прочетена 8596 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
SERA
Глобален модератор
Неактивен Неактивен

Местонахождение: Варна
Публикации: 633

« Отговор #15 -: 08.06.2010г 10:10ч »

Здравейте,
Нека не спорим излишно кой крив и кой прав. Забавянето на пратката е факт, за което ние вече се извинихме. Изпратена е в петък т.е. един ден преди твоето питане. Надявам се, че наградата е получена и всичко е наред.

Още веднъж извинявай за забавянето и благодаря за участието ти в конкурса. Аквариума с който участва определено заслужаваше да се види.

Спожелания за бъдещи успехи
Поздрави
Сера
Активен

Lucio
Началник
Неактивен Неактивен

Местонахождение: София / Гоце Делчев
Публикации: 267

« Отговор #16 -: 08.06.2010г 22:10ч »

Искрено се надявам Сера да не са се засегнали от изказванията на тоя пич, който е страшно конфликтна личност явно.
Активен

Rendaka
Член+ на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

Местонахождение: Пловдив
Публикации: 95

« Отговор #17 -: 10.06.2010г 18:06ч »

Понеже разбрах, че тази тема е споходствала процеси свързани с временното отстраняване на въпросния "конфликтен" пич реших да я прочета и да видя защо аджеба го е получил.... и какво да видя - нищо, което да противоречи на форумните правила! Ако трябва да бъда точен аз съм десет, не хиляда пъти по конфликтен от него, когато стане дума за отношение, морал, нередноти и пр... и с оглед на последното не мога да си обясня (моля, някой да ме светне) каква е причината Феникс9040 да получи бан?... защото е изказал мнение за фирмата Сера, или защото в България в днешно време блюдолищината е на мода? И аз ли сега ще получа бан, само защото питам, или ще ми кажете колко не съм прав в гледната си точка...

Като видя такива теми и като знам последствията от тях направо ми се повдига!!! Не превръщайте този форум в кочина, каквато са аквапортал.нещо си. Не може да се угоди на всички, това е ясно и колкото хора, толкова мнения - на 15 процента не им харесва едно, 35 процента го харесват , а на останалите не им пука. Аз се намирам в последната графа - не ми пука нито за този , нито за който й да е друг форум, но все пак се замислете какво печелите и какво губите с действията си и ако прецените, че загубите за вас са изгодни - правете го, губете! Моето предпочитание е винаги да съм на печалба, стига да е възможно, като изопъчавам нещата - опитайте й Вие, ще Ви хареса!!!

Поздрави!!!
Рендаков
Активен

Цитат на: Jolanda
Well don`t be  :oops: sorry for this commonly question,that`s why this forum is for Намигам

niky
Администратор
Неактивен Неактивен

Местонахождение: София
Публикации: 2 017

« Отговор #18 -: 10.06.2010г 18:06ч »

Както и сам казваш, не ти пука за никакви форуми, а аз пък не мисля, че ти дължим някакво обяснение за действията си.
Колкото до "загубата" - спокойно можем да я преглътнем, но не сме го направили и бана е временен.

За причината....прочети последните 10 мнения на въпросния човек и сам ще си отговориш.
Поздрави
Активен

Rendaka
Член+ на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

« Отговор #19 -: 10.06.2010г 23:11ч »

Нека не летим в облаците - и двамата знаем, че малките камъчета крепят скалите и, че в една машина всяка една частица има своя принос за общото благо, но както й да е, явно е загуба на време.

Относно коментарите на горе коментирания нямам какво да кажа, освен, че прочетох последните му 20 такива и не намерих нищо нередно, освен ако не сте мазали нещо Усмивка

Regards!
Активен

Well don`t be  :oops: sorry for this commonly question,that`s why this forum is for Намигам

kdravia
Член+ на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

Местонахождение: Монтана
Публикации: 315

« Отговор #20 -: 10.06.2010г 23:11ч »

Ако трябва да бъда точен аз съм десет, не хиляда пъти по конфликтен
Това съм го забелязал,без да се обиждаш.
Не може да се угоди на всички, това е ясно и колкото хора, толкова мнения - на 15 процента не им харесва едно, 35 процента го харесват , а на останалите не им пука. Аз се намирам в последната графа - не ми пука нито за този , нито за който й да е друг форум
Щом е така,защо се палиш толкова?
     Аз влизам във форума за да разпускам,а подобни спорове само ме натоварват,затова рядко ги чета.
Поздрави Георги.
Активен

Докато има шарани,ще има и рибари!

Rendaka
Член+ на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

« Отговор #21 -: 12.06.2010г 17:05ч »

Защото не обичам неправдата и неморалното отношение! Но какво ли знае Българина за морал... Усмивка (без никой да се обижда, но това е факт)

Поздрави!
Активен

Rendaka
Член+ на форума към БАЕ
Неактивен Неактивен

« Отговор #22 -: 06.09.2010г 11:11ч »

Phoenix9040, може ли да ни информираш дали все пак си получил наградите си от Сера, който са предмет на по-горен спор, или все още си в очакване на пристигането им?

Поздрави!
Активен

Страници: 1 [2]  Всички   Нагоре
Изпечатай
Отиди на:  

Подобни теми
Заглавие Започната от Отговора Прегледи Последна
публикация
Великденски Акваскейп конкурс 2010
Акваскейп конкурс 2010г
Raven 5 6671 Последна<br />публикация 28.03.2010г 12:12ч
от NO CARRIER
Великденски конкурс- обща тема « 1 2 ... 11 12  Всички »
Архив
Raven 177 10696 Последна<br />публикация 31.03.2010г 21:09ч
от NO CARRIER
AquaGo - награди за Великденски Aкваскейп конкурс
Акваскейп конкурс 2010г
AquaGo 1 1114 Последна<br />публикация 24.04.2011г 00:12ч
от JEM
Великденски акваскейп конкурс - "Изборът на форума" « 1 2 3  Всички »
Акваскейп конкурс 2010г
Raven 30 3085 Последна<br />публикация 04.04.2010г 23:11ч
от vasso
Великденски конкурс - резултати от гласуването на журито. « 1 2 3 4  Всички »
Акваскейп конкурс 2010г
NO CARRIER 46 4756 Последна<br />публикация 10.04.2010г 18:06ч
от don_misho
Re: Великденски акваскейп конкурс 2011г. - коментари по темата. « 1 2 ... 5 6  Всички »
Акваскейп конкурс 2011г
akapulko 88 5251 Последна<br />публикация 07.01.2011г 10:10ч
от niky
кой искате да е в журито на предстоящият великденски конкурс ? « 1 2 3 4  Всички »
Акваскейп конкурс 2011г
77 51 3051 Последна<br />публикация 05.01.2011г 21:09ч
от NO CARRIER
награждаване на балканският акваскейп конкурс
Акваскейп конкурс 2011г
77 14 1474 Последна<br />публикация 14.02.2011г 17:05ч
от bigbeer

Преобразуване метрична - английска система
oF <=> oC in <=> cm G <=> L
Обем на аквариум
Дължина см
Ширина см