Raven
Гат'мрсна
Администратор

Неактивен
Публикации: 5 889
|
 |
« -: 03.04.2010г 19:07ч » |
|
Анкетата е неофициална и не влияе на крайното класиране, имате право на три гласа.Това означава че можете да маркирате като свой избор един, два или три участника. Ще я прекратим утре вечер и ще обявим резултата заедно с оценките на журито, айде гласувайте  Аквариумите на участниците са тук.
|
|
|
|
|
Активен
|
 Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.
|
|
|
|
|
|
 |
« Отговор #1 -: 03.04.2010г 20:08ч » |
|
Аз гласувах вече. Утре след края, ще обявя за кого съм гласувала, за да не влиая на избора на останалите колеги. Да видим дали ще съвпаднат с журито.
|
|
|
|
|
Активен
|
Приятел е този, който знае песента на сърцето ти и може да ти я запее дори, когато си я забравил.
|
|
|
|
Raven
Гат'мрсна
Администратор

Неактивен
|
 |
« Отговор #2 -: 03.04.2010г 20:08ч » |
|
Отключвам темата защото иначе не отчита гласовете и потъва, така ще се вдига при гласуванията. Моля не коментирайте излишно обаче, имаше достатъчно коментари. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
sliven
Боби от Сливен
Член+ на форума към БАЕ

Неактивен
Публикации: 273
|
 |
« Отговор #3 -: 03.04.2010г 22:10ч » |
|
И аз гласувах.Обявявам го , за да вдигна темата.Човек смее ли да коментира!????
|
|
|
|
|
Активен
|
Едно е да искаш,Второ е да можеш,а пък,Трето и Четвърто е да го направиш-"Мъжки времена"от Николай Хайтов
|
|
|
|
|
|
 |
« Отговор #4 -: 03.04.2010г 22:10ч » |
|
И аз гласувах. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Отговор #5 -: 03.04.2010г 22:10ч » |
|
Само да питам, че не обърнах внимание. След като вече си гласувал ли се появява резултата с класирането до момента?
|
|
|
|
|
Активен
|
От всички удоволствия акваристиката е на второ място. След определена възраст - на първо!
|
|
|
|
|
|
 |
« Отговор #6 -: 03.04.2010г 22:10ч » |
|
Да, иначе няма да е справедливо.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Отговор #7 -: 04.04.2010г 09:09ч » |
|
Здравейте. Да попитам гласуването на 06.04.10 ли ще приключи и съответно резултатите от конкурса на коя дата ще са на 04 или на 06 ?
С Уважение Павел Димитров
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Отговор #8 -: 04.04.2010г 10:10ч » |
|
Тази анкета няма нищо общо с гласуването на журито.
|
|
|
|
|
Активен
|
Приятел е този, който знае песента на сърцето ти и може да ти я запее дори, когато си я забравил.
|
|
|
|
Raven
Гат'мрсна
Администратор

Неактивен
|
 |
« Отговор #9 -: 04.04.2010г 10:10ч » |
|
Гласуването и на журито и с анкетата ще приключи днес, има малко обработка на данните от гласуването защото трябва да се сумират точките и да се нанесът коментарите в страницата на конкурса. Така че вероятно утре ще имаме пълните резултати и ще ги публикуваме. Официално гласуването приключва в 24 часа тази вечер- тогава затварям анкетата.
Журито е в състав:
Трима професионални съдии от САЩ
Бейлин Шоу
Активен член на АГА още от създаването на организацията. Съдия в няколко конкурса на АГА. Отговорен за организацията и провеждането на конкурса на АГА през 2009 г. Основател е на два американски клуба за растителни аквариуми (Тексас и Кънектикът).
Джейсън Балибан
Акваскейпист, фотограф и автор на статии за акваскейпинг. Занимава се с аквариуми от 1980 г., но в последните 4 години придобива популярност с красивите си акваскейпи за който дори е отбелязан в в японското списание "АкваДжърнъл".
Фил Едуардс
Професионален хидробиолог специализиран във водни растения. Съдия в няколко конкурса на АГА. Президент на клуба за аквариумни растения в Северна Каролина от 2003 г. Участва в конкурси с биотопни аквариуми. В момента работи над създаването на субстрат за водни растения. Целта на проекта е да се създаде субстрат който да подпомага установяването на изкуствено отгледани местни растения с цел изместване на инвазивни видове.
И съответно трима уважавани представители от българска страна. Те са добре известни и няма да им пиша биографиите, това са Тодор Христов -SERA, Атанас Казаков -DISCUSBG и Ники Кралчев -kraltchev.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Отговор #10 -: 04.04.2010г 11:11ч » |
|
От мен също един глас, честито на победителите 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
ludiqdoctor
Член+ на форума към БАЕ

Неактивен
Публикации: 129
Солено, солено...колко да е солено?
|
 |
« Отговор #11 -: 04.04.2010г 12:12ч » |
|
Да се запиша и аз най-после!
|
|
|
|
|
Активен
|
От всяко дърво да направим свирка, от всеки буркан - аквариум. И после...?
|
|
|
|
|
|
 |
« Отговор #12 -: 04.04.2010г 14:02ч » |
|
И аз съм вече с глас. Утре ли ще има коментари? В деня за рзмисъл явно не е позволено 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
NO CARRIER
Живеещ на 100м от лудницата
Администратор

Неактивен
Публикации: 9 222
Николай Цветков
|
 |
« Отговор #13 -: 04.04.2010г 15:03ч » |
|
Проблемът с коментарите е, че едни завиждат, други не носят на критика, а трети просто си чешат езиците. Инак лошо няма. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Raven
Гат'мрсна
Администратор

Неактивен
|
 |
« Отговор #14 -: 04.04.2010г 18:06ч » |
|
Вие гласувайте в анкетата, малко остана още  Ще се изненадате като сравним резултатите от оценката на журито и това от анкетата 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|